Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BUSINESS: Promisiunile ministrului Teodorovici de ieftinire a gazelor se dovedesc minciuni / ANRE a mărit cu 5,83% prețul pentru populație

Breaking News:
 

Doi dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Iaşi au luat câte 12 ani şi două luni de închisoare

Magistraţii de la Tribunalul Iaşi i-au condamnat, vineri, la câte 12 ani şi două luni de închisoare pe Daniel Constantin Bujor şi Ciprian Amariei, doi dintre cei mai cunoscuţi proxeneţi din Iaşi.

sursă foto: unimedia.info

Cei doi au fost găsiţi vinovaţi de faptul că au traficat sute de fete, dintre care multe minore, pe care le ademeneau cu diferite poveşti sau cu promisiuni de joburi bine plătite în străinătate.

Apoi bărbaţii întreţineau raporturi sexuale cu ele sau le violau, le filmau şi le ameninţau că dacă nu se prostituează vor posta pe internet filmuleţele cu ele în poziţii compromiţătoare.

Fetele care se opuneau erau bătute şi maltratate pentru a nu da operaţiile în vileag la poliţie. Conform bzi.ro, anchetatorii au intrat pe fir anul trecut, după ce Ciprian Amariei şi fratele său, Costel, au încercat să o răpească pe fata proprietarului unei săli de jocuri de noroc.

Înainte de a fi condamnaţi la închisoare, inculpaţii s-au declarat nevinovaţi şi au susţinut că fetele se prostituau de bună voie.