Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Kovesi a făcut de la Bruxelles o nouă cerere de recuzare a anchetatoarei Adina Florea / CJUE: Dăncilă este întrebată de ce Kovesi n-a putut ataca în instanță revocarea / POLITICĂ/ Dragnea a convocat CEx-ul PSD pentru a desemna noi propuneri de miniștri la Dezvoltare și Transporturi /  PENALI: Procesul lui Dragnea a fost amânat pentru 18 martie / 

Breaking News:
 
Ultimul tun, înainte de a fugi din țară: 50 de milioane de euro primite de la primărița guralivă Gabi Firea, din banii bucureștenilor, pentru Parcul Verdi

Dragoș Săvulescu, dat în urmărire în 193 de țări pentru condamnarea de 5 ani și 6 luni de închisoare

Condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, Dragoș Săvulescu este dat în urmărire internațională, în 193 de țări, întrucât el nu s-a predat autorităților pentru punerea în aplicare a sentinței judecătorești.

Reamintim că primărița Firea i-a plătit fugarului Săvulescu și altor doi “jmecheri de asfalt” 50 de milioane de euro pentru Parcul Verdi. Iat procurorul general Augustin Lază refuză să se sesizeze din oficiu în acest tun pe bani publici.

Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo, a dispărut din țară înainte de pronunțarea sentinței definitive de către un complet de 3 judecători de la Înalta Curte de Casați și Justiției, în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje la Mamaia și de suprafețe de faleza din Constanța.

În același dosar, un alt fugar, Radu Mazăre, a fost condamnat la 9 ani de închisoare. El nu a fost dat în urmărire internațională, deoarece autoritățile știu că se află în Madagascar încă din decembrie 2017, unde acesta a cerut azil politic.

Alt condamnat “vedetă” este Cristian Borcea, dar acesta s-a predat plițiștilor de la IPJ Ilfov pentru a ispăși cei 5 ani de închisoare. El a procedat în acest fel deoarece va putea fi eliberat condiționat – spre deosebire de Săvulescu și Mazăre, care nu vor primi clemență pentru faptul că s-au sustras de la executarea pedepsei.

Din totalul de 37 de inculpați trimiși în judecată de procurorul DNA Gheorghe Onea (care în prezent nu mai lucrează la DNA, fiind avocat în Timișoara), 33 au fost condamnați la închisoare – inclusiv notarii, evaluatorul, funcționarii din primărie și interpușii.
 
Pedepsele se încadrează între 2 ani cu suspendare și 9 ani cu executare. Trei dintre inculpații necondamnați au decedat în timpul judecării dosarului – timp de 10 ani.

Săvulescu a “tăiat-o” din țară cu conturile burdușite

În urmă cu doar câteva luni, primărița guralivă Gabriela Firea a dat din banii bucureștenilor circa 50 de milioane de euro pe Parcul Verdi, un teren deținut de actualul condamnat la pușcărie Dragoș Săvulescu! De această spoliere în valoare de 50 de milioane de euro nu sunt străini soțul Pandele și nașul Becali!

Polițiștii suspectează că Săvulescu s-ar afla la Monte Carlo, însă acesta nu au fost confirmatăe. El are reședință și în SUA, unde s-ar putea afla.

SECUNDA, rectificare (193 in loc de 292). Numarul exact de țări este greu de precizat din cauza faptului că unele nu sunt recunoscute. ONU ne spune ca are în uniune 193 de state, că 2 sunt observatoare și 11 sunt “alte state”. SECUNDA își cere scuze pentru eroare – a fost corectată în text și titlu. Mulțumim pentru înțelegere.

Citiți ca să înțelegeți legătura lui Firea cu Săvulescu…

SCHEMĂ! ADEVĂRATELE probleme ale lui FIREA: Pușcăria, tunurile financiare penale și eliminarea politică! 50 de milioane de euro pentru Parcul Verdi-Săvulescu !