Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Barna l-a lăsat cu ochii-n soare pe Orban / “Să vedem ce se întâmplă luni și marți în Parlament cu inițiativele legislative prioritare” / 

Breaking News:
 

După Mazăre, vrea și Dragnea să muncească în pușcărie

Aflat în Penitenciarul Rahova pentru o condamnare de 3 ani și 6 luni, fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, vrea să muncească la cantină sau la garaj, deoarece i se scade și mai mult din pedeapsă, în afară de zilele prevăzute de Legea recursului compensatoriu.

Potrivit Antena 3, Dragnea a solicitat conducerii penitenciarului să lucreze la cantina penitenciarului sau la garaj. 

Perioada de carantină îi expiră marți, când comisia Penitenciarului Rahova trebuie să decidă unde își va ispăși acesta pedeapsa.
 
Cel mai probabil, fostul președinte al PSD va primi regim semideschis, deși a comis infracțiuni de corupție.
 
Surse judiciare au declarat că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita fără să se deplaseze în țară.
 
Amintim că și fostul primar PSD al municipiului Constanța, Radu Mazăre, vrea să muncească în pușcărie, el având de ispășit o condamnare mult mai mare, de 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor suprafețe de plaje de la Constanța și Mamaia, cu un prejudiciu de 114 milioane de euro.  
216 Shares