Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Falsul chirurg Matteo Politi, reținut de polițiști după ce a încercat să iasă din țară

Falsul chirurg plastician Matteo Politi a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore, după ce a fost prins de dimineață la Curtici încercând să iasă din țară cu trenul și a fost adus la București, unde a fost audiat de  poliţiştii Secţiei 4.

Matteo Politi

Italianul care a operat timp de un an în mai multe clinici din Capitală este suspectat de înşelăciune pentru că a închiriat un spațiu fără a avea dreptul. Totodată, el este vizat de ancheta in rem privind exercitarea fără drept a profesiei de medic.

Totodată, poliţiştii au adrese de la autorităţi din mai multe ţări, care arată că italianul a fost cercetat sau condamnat pentru fapte similare.

Comisarului-şef Ionuț Dana a declarat că Poliţia a primit mai multe răspunsuri de la autorităţile din Uniunea Europeană:

 

„Avem mai multe adrese, răspunsuri primite de la autorităţile din UE cu privire la faptul că a fost cercetat sau condamnat pentru fapte similare. Aceste documente trebuie analizate. (…) În cursul zilei de ieri (marţi, n.r.), am primit altă corespondenţă, de unde am tras concluzia că această persoană trebuie chemată şi audiată. (…) Tot în cursul zilei, a fost dat în consemn. (…) A fost emis mandat de aducere”.

În 2011, Matteo Politi a primit o sentinţă de un an şi jumătate în Italia, cu suspendare, după ce a minţit timp de mai mulţi ani că e medic şi a profitat că avea acelaşi nume de familie cu al unui cardiolog cu reputaţie din Modena, respectiv Luigi Vincenzo Politi.

Avocatul lui Matteo Politi spune însă că acesta are diplomă obținută în Pristina (Kosovo), Serbia.

6 Shares