Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Gălățean de 28 de ani, trimis în judecată pentru dare de mită

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați anunță, luni, trimiterea în judecată a unui gălățean de 28 de ani acuzat de comiterea infracțiunii de dare de mită.

Bărbatul este acuzat că a încercat în mai multe rânduri să șpăguiască agenți de la Sectorul Poliției de Frontieră Foltești.

Incidentul s-a produs în urmă cu aproape o lună, când suspectul a vrut să intre în țară cu un autoturism înmatriculat în Franța. La un control de rutină, polițiștii de frontieră au remarcat faptul că seria de pe caroseria autoturismului nu corespundea cu seria înscrisă în certificatul de înmatriculare prezentat la control.

Gălățeanul le-a oferit polițiștilor de frontieră o șpagă de 100 de euro pentru a-l lăsa să-și continue deplasarea, însă aceștia au refuzat. Tânărul a fost condus la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Folțești, pentru continuarea cercetărilor.

Acolo, însă, gălățeanul s-a mai oferit să dea o șpagă de 200 de euro pentru a putea intra în audiență la șeful instituției. Cu această ocazie, reprezentanții instituției, susținuți de ofițeri de la Direcția Generală Anticorupție și de procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați, i-au organizat gălățeanului un flagrant.

Bărbatul a fost prins în momentul în care îi oferea o șpagă de 500 de lei șefului Sectorului Poliției de Frontieră Folțești pentru a-l lăsa să plece.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.