Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

ÎCCJ întoarce la DNA Ploiești dosarul procurorului Mihaiela Moraru Iorga, acuzată de favorizarea infractorului

Judecătorul de la camera preliminară a instanței supreme (ÎCCJ) a  decis, luni, restituirea la DNA Ploieşti a dosarului în care procurorul Mihaiela Moraru Iorga, revocată de procurorul-șef al DNA Laura Codruța Kovesi,  este acuzată de favorizarea infractorului şi de fals intelectual în formă continuată.

Iată ce scrie în minută:

“Admite, în parte, cererile şi excepţiile de cameră preliminară formulate de inculpata Moraru Iorga Mihaiela şi, în consecinţă: Constată nulitatea rechizitoriului din 05.02.2018 emis în dosarul nr. 157/P/2017 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Ploieşti, nulitatea probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a actelor de urmărire penală efectuate în dosarul menţionat, precum şi a actelor procesuale şi procedurale subsecvente.

Exclude toate probele administrate în cursul urmăririi penale, inclusiv declaraţia de martor a inculpatei Moraru Iorga Mihaiela.

În baza art. 346 alin.3 lit. b din Codul de procedură penală, restituie cauza la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Ploieşti. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului”.