Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Instanța a respins revizuirea sentinţei de condamnare a lui Nicuşor Constantinescu

Tribunalul Constanţa a respins, joi, cererea fostului baron PSD de Constanţa, Nicuşor Constantinescu, privind revizuirea sentinţei prin care a fost condamnat la 5 ani de închisoare în dosarul Centrului Militar Zonal. 

Cererea lui Nicuşor Constantinescu a fost depusă în luna august, iar decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă.

Dar condamnatul mai are de așteptat până anul viitor să afle sentința definitivă.

El a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de abuz în serviciu, în formă continuată. Dosarul a fost trimis în judecată la sfârşitul lunii aprilie 2014, iar 

Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată în alte 9 dosare penale – ultimul în luna iunie 2018 într-un nou dosar de corupție, tot pentru abuz în serviciu.

Nicuşor Constantinescu, trimis în judecată de procurorii DNA într-un nou dosar

La începutul lunii mai, fostul baron PSD a fost condamnat la 8 ani de închisoare, într-un alt dosar, însă decizia nu este definitivă. El este acuzat de 9 infracțiuni de conflict de interese, dintre care cinci în formă continuată, de 3 infracțiuni de abuz în serviciu, dintre care două în formă continuată, și de constituirea unui grup infracțional organizat.

Nicușor Constantinescu a mai luat 8 ani de închisoare. Producătorul general al TVR riscă să ajungă și el după gratii
0 Shares