Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Interlopul Bercea Mondial, eliberat condiţionat. Este judecat însă pentru altă tentativă de omor

Interlopul Sandu Anghel – cunoscut drept Bercea Mondial -, devenit vedetă după ce Antena 3 i-a susținut familia în emisiuni televizate împotriva lui mircea Băsescu, a fost eliberat condiţionat vineri din penitenciarul Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin, cu 2 ani și 9 luni înainte de a-și ispăși pedeapsa totală.

Bercea Mondial (sursa foto ziuaconstanta.ro)

Tribunalul Mehedinţi a respins, vineri contestaţia procurorilor şi a menţinut decizia de eliberare dată în decembrie 2018 de Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Bercea Mondial a fost condamnat înluna mai 2014 la 8 ani şi 9 luni, pentru omor calificat, după ce şi-a înjunghiat unul dintre nepoţi în anul 2011.

În acelaşi dosar, fiul lui Bercea, Florin Anghel, zis Ambasador, a fost condamnat la 5 ani şi 3 luni de închisoare cu executare. Totodată, soţia lui Bercea, Fănica Anghel, a ispășit un an de închisoare cu executare.

Conform deciziei Judecătoriei, până în septembrie 2021, Bercea Mondial se va afla sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Olt, timp în care interlopul trebuie să urmeze un curs de calificare profesională.

În iunie 2018, Bercea a fost trimis în judecată într-un alt dosar, pentru tentativă la infracţiunea de omor calificat.

412 Shares