Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

GUVERN: Codul Administrativ, adoptat prin OUG / GUVERN: OUG pentru reglementarea ridesharing, adoptată /  

Breaking News:
 

Interlopul ‘Brăileanu’, trimis în judecată sub control judiciar

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași au decis trimiterea în judecată, sub control judiciar, a lui Jean Mărărașu, zis ‘Brăileanu’, un cunoscut interlop din Iași.

Mărărașu este fratele mai mic al celebrului Vandam Constantin și este acuzat de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire.

Dosarul are în prim plan un incident produs în urma cu circa două luni. Brăileanu și fratele său, Narcis Constantin, au fost implicați într-un incident în trafic cu un șofer din Vaslui.

La un moment dat, cei doi interlopi l-au urmărit pe adversar și au reușit să-l blocheze. Narcis Constantin a purtat mai multe discuții cu șoferul din Vaslui, însă în cele din urmă Brăileanu a vrut să-și impună punctul de vedere. A scos o sabie, a lovit de mai multe ori mașina adversarului și l-a amenințat pe acesta.

Jean Mărărașu a fost reținut pentru 24 de ore, în urma incidentului respectiv, iar ulterior a fost plasat sub control judiciar. Victima solicită daune materiale în valoare de 2.000 de lei, în timp ce avocatul lui Mărărașu susține că nu există probe care să-l incrimineze pe interlop.

6 Shares