KIA

Exim Bank

UE

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Curentul electric se scumpește cu 13% în perioada de vârf 18.00 – 22.00, de la 1 ianuarie / Piața energiei va fi complet liberalizată în 2018 / Inflația a urcat la 3,2 în noiembrie

Breaking News:
 

Interlopul care a lovit cu sabia un poliţist a fost arestat

Magistraţii de la Tribunalul Suceava au decis, miercuri seara, arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Alexandru Huţuleac.

Hutuleac (sursa foto telegrafonline.ro)

Huţuleac este interlopul de 29 de ani care l-a lovit cu o sabie pe Dan Ciprian Sfichi, ofiţer în cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava.

Incidentul s-a produs marţi dimineaţa, când Sfichi conducea o echipă ce urma să efectueze percheziţii inclusiv la domiciliul lui Huţuleac, cunoscut drept unul dintre cei mai importanţi traficanţi de droguri din zona Moldovei.

În momentul în care poliţiştii şi luptătorii de la SAS Suceava au pătruns peste el în casă, Huţuleac i-a atacat cu o sabie. Sfichi nu purta casca de protecţie, deşi o avea asupra lui, şi a fost tăiat grav la nivelul braţului şi mai ales la nivelul capului.

Internat în stare gravă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, Sfichi are şanse mici de supravieţuire, medicii susţinând că nu au mai văzut leziuni de o asemenea gravitate în întreaga carieră.

Huţuleac a fost în cele din urmă prins, iar miercuri seara a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Deşi a plâns în faţa instanţei şi a spus că regretă fapta comisă şi că se roagă pentru sănătatea lui Sfichi, Huţuleac nu a reuşit să-i impresioneze pe magistraţi care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.