Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

BRUXELLES: Negocierile între PE și Consiliul UE pentru desemnarea lui Kovesi procuror european se reiau pe 27 martie / POLITICĂ: Dăncilă pregătește o nouă remaniere 

Breaking News:
 

Ionuț Cristache, prima reacție după ce au apărut informații conform cărora i s-a făcut dosar penal

Ionuț Cristache, una dintre noile vedete ale Televiziunii Române, a fost implicat miercuri seara într-un incident mai rar întâlnit.

Cristache a fost oprit de poliție la intrarea în curtea TVR și legitimat. Oamenii legii au stabilit că acesta conducea deși avea permisul suspendat.

Ulterior au apărut informații conform cărora Cristache a refuzat să oprească la semnalul poliției pentru că a condus pe sens interzis, a vrut să se refugieze în curtea TVR, pentru a scăpa de oamenii legii, dar a fost prins de aceștia și s-a ales cu dosar penal.

Joi, vedeta TVR a prezentat pe pagina personală de Facebook versiunea lui despre incident. Printre altele, Cristache neagă că i s-a făcut dosar penal.

‘Am fost, intr-adevar oprit ieri de politie! Oprit e impropriu spus! In zona TVR se schimba tevi, se asfalteaza, sunt cateva santierute, drept pentru care sensul unor strazi a fost schimbat peste noapte, au fost trasee deviate, sunt semnalizate cu chiu cu vai niste cai de acces spre Emil Pangrati, una dintre intrarile in TVR!

Ma pun sa caut cartela de acces cand domnul jandarm de la poarta imi face semn ca e masina de politie in spatele meu! Ma uit, si un domn politist imi explica deja ca am intrat de pe interzis. Nu stiu daca stateau la panda, daca si-au facut un obicei din asta, treaba lor…!

Nauc, caci de doi ani fac traseul asta si nu intelegeam cu ce am gresit, il rog sa-mi permita sa mut masina in curte ca sa nu blocam calea de acces… zice ca e ok, trag masina si ma duc sa-mi povesteasca si sa-mi arate cum s-au schimbat sensurile!

Nici pomeneala de fuga , de urmarire, chiar asa, cum as mai fi facut emisia, ca ar fi trebuit sa fiu saltat si toate astea consemnate intr-un proces verbal, daca asa ar fi stat lucrurile.
Agentul imi spune ca daca tot m-a oprit sa-i prezint actele! Ii prezint actele,mai putin permisul si-i spun ca de luna trecuta ma judec cu politia Neamt pentru modul abuziv in care mi-au suspendat carnetul, “oamenii legii” sustinand in procesul verbal ca ma aflam in localitate, gresindu-mi numele, neputand astfel sa platesc amenda pentru ca numele de pe proces nu era al meu(o nebunie) si nimeni nu mi-a acceptat plata, ii spun de aceste lucruri pentru ca evident inainte ma consultasem cu avocatul care ma reprezinta in toata povestea asta, vorbim despre art 118 din Codul Rutier si va las textul aici ca sa intelegeti exact mai ales daca nu v ati confruntat cu situatia:

OUG195
Art.118. – (1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenţiilor se poate depune plângere, în termen de 15 zile de la comunicare, la judecătoria în a cărei rază de competenţă a fost constatată fapta.
(2) Plângerea suspendă executarea amenzilor şi a sancţiunilor contravenţionale complementare de la data înregistrării acesteia până la data rămânerii definitive şi irevocabile a hotărârii judecătoreşti.
(2) Plângerea suspendă executarea amenzilor şi a sancţiunilor contravenţionale complementare de la data înregistrării acesteia până la data pronunţării hotărârii judecătoreşti.
(3) Dovada înregistrării plângerii depuse la judecătorie în termenul prevăzut la alin.(1) se prezintă de contravenient la unitatea de poliţie din care face parte agentul constatator, care va efectua menţiunile în evidenţe şi îi va restitui permisul de conducere.

Si de aici legea devine interpretabila, aveam sau nu dreptul sa conduc? Potrivit art. 118 de mai sus, al. 2, si dupa ce m am consultat cu avocatul, asa cum am spus si mai sus, am dreptul sa conduc, ceea ce am si facut.

Ramane de vazut in instanta daca am avut dreptate sau nu, dar NU AM DOSAR PENAL, NU S-A DESCHIS DOSAR PENAL! De aici, pana la “penalul” Cristache care fuge de politie ca un infractor e cale lunga! Amaraciunea este ca niciun “coleg” , dar absolut nimeni dintre cei care au dat stirea, nu au pus mana pe telefon sa ma sune pentru a ma intreba daca e ok ce au de gand sa scrie!

Cei mai exaltati si incantati de povestea asta sunt aceiasi care intretin fakenews-ul cu Sarmalele de la primaria sectorului 2 “subiect” pe care il rostogolesc de ani de zile cand vor sa ma denigreze si vor sa mai schimbe placa cu Voiculescu, deturnand sensul unei anchete, la ordinul lui Ontanu, despre cum Ontanu presa agentii economici din sector sa-i sponsorizeze actiunile electorale cu mici, saramale si bere! Nu mai sunt acum nici la EVZ, nici la Romania Libera, si-au deschis propria pravalie, NewsWeek, la care sunt convins ca lucreaza si oameni ok!”, scrie Cristache, pe Facebook.