Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CCR: Se dezbate sesizarea lui Iordache pe protocoalele secrete / PARLAMENT: Legea pensiilor a fost adoptată / Evazioniștii scapă de dosarele penale: Legea deputatului “Mitralieră” a fost adoptată / JUSTIȚIE: Al 3-lea complet de 5 judecători a amânat procesul lui Dragnea / Va fi tras la sorți al 4-lea complet, în 2019 / În aceeași seituație se află procesele lui Tăriceanu, Ponta și Greblă / 

Breaking News:
 

Lovitură pentru Liviu Dragnea: După MFE, și Ministerul Dezvoltării se constituie parte civilă în dosarul Tel Drum

Liderul PSD Liviu Dragnea primește încă o lovitură de la propriul Guvern: după ce Ministerul Fondurilor europene (MFE) s-a constituit parte civilă în Dosarul Tel Drum, face acest pas și Ministerul Dezvoltării Regionale.

Marius Nica (PSD), ministrul delegat pentru Fonduri Europene, a declarat joi:

“Nu ma refer la persoane, ma refer la speta respectiva. Urmare a solicitarii DNA ne-am constituit, am trimis raspuns pozitiv in ceea ce priveste constituirea ca parte. Este obligatia statului membru in relatie cu Comisia Europeana ca atunci cand este identificata o frauda, sa recuperam suma respectiva, atat de la bugetul de stat cat si de la bugetul UE”.

DNA sustine ca Ministerul Dezvoltarii Regionale si Fondurilor Europene (MDRFE) ar fi fost prejudiciat in acest caz cu peste 20 milioane euro, iar CJ Teleorman cu 31 de milioane de lei –  în total, aproape 130 de milioane de lei.

In data de 22 noiembrie, procurorii anticoruptie au instituit sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si imobile detinute de Liviu Dragnea si de ceilalți suspecti din dosarul “Tel Drum.

În cazul lui Liviu Dragnea, la data faptelor presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, a fost instituit sechestru asigurator si poprire asiguratorie pana la concurenta sumei de 127.547.366,34 de lei “asupra tuturor bunurilor mobile si imobile, actiunilor si partilor sociale detinute de acesta in cadrul persoanelor juridice de drept privat, asupra sumelor de bani din conturile bancare, precum si asupra sumelor de bani datorate acestuia cu orice titlu, de catre terte persoane, inclusiv sumele datorate cu titlu de chirie”, potrivit DNA.

Până miercuri, Consiliul Judetean Teleorman nu s-a constituit parte civilă in dosarul “Tel Drum“- Liviu Dragnea, potrivit unui raspuns transmis “Adevarul”.