KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Tudorel Toader a declanșat procedura de revocare a lui Kovesi / Solicitarea a fost transmisă către CSM şi preşedintelui României / POLITICĂ: Kelemen Hunor (UDMR) a sărit în ajutorul ministruluin Justiției / El consideră că “era imposibil să ajungi la altă concluzie”

Breaking News:
 

Mafiot italian, prins în judeţul Cluj şi predat autorităţilor din Peninsulă

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale şi cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj au predat, pe Aeroportul Otopeni, un mafiot italian de 66 de ani unui echipaj alcătuit din ofiţeri italieni.

Condamnat în mai la 16 ani de închisoare, pentru infracţiuni de criminalitate organizată, mafiotul italian a dispărut de la domiciliu şi s-a ascuns în Fizeşu Gherlii, judeţul Cluj.

A fost prins după trei luni, la capătul unei acţiuni la care au participat şi doi carabinieri de la Grupul de Carabinieri Napoli.

A fost nevoie de o lună şi jumătate pentru ca autorităţile de la noi să aprobe extrădarea italianului care a fost preluat de pe Aeroportul Otopeni de un echipaj venit din Peninsulă.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.