PENALI: Petre Pitiș și Florea Neda de la Tel Drum, urmăriți penal de DNA / MAE: Trei români au fost răniți în atacul terorist de la Barcelona / Bilanțul victimelor: 13 morți și peste 100 de răniți / Atacul a fost revendicat de ISIS

Breaking News:
 

Neamţ din Arad, arestat preventiv pentru trafic de persoane

Magistraţii de la Tribunalul Arad au decis arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a neamţului Christian Gerhard Heinrich Albert Muller şi a Evei Kulas, cetăţean român.

catuse, perchezitii

Cei doi au fost reţinuţi pe aeroportul din Cluj, în momentul în care se pregăteau să se îmbarce într-un avion cu destinaţia Germania.

Christian Gerhard Heinrich Albert Muller este acuzat, oficial, de comiterea a 30 de infracţiuni de trafic de persoane, iar Eva Kulas este acuzată de comiterea a 30 de infracţiuni de complicitate la trafic de persoane.

Conform procurorilor DIICOT, care au instrumentat dosarul, “în cauză există suspiciunea rezonabilă că în perioada iulie 2014 – iulie 2015, inculpatul METTE CHRISTIAN GERHARD HEINRICH ALBERT, cu ajutorul inculpatei KULAS EVA, a recrutat din România, prin inducere în eroare, şi a adăpostit în Germania, 30 de victime, femei şi bărbaţi, pe care le-a exploatat prin supunerea la executarea unor munci sau îndeplinirea de servicii în mod forţat în agricultură şi la treburile casnice.

La data de 4 ianuarie 2017 inculpaţii au fost depistaţi în timp ce încercau să părăsească teritoriul României, cu destinaţia Germania, prin Aeroportul din Cluj Napoca.

Cu ocazia controlului efectuat asupra inculpaţilor a fost găsită şi indisponibilizată, în vederea confiscării, suma de 31.680 euro provenită din activitatea infracţională”.

Pentru a răzbate în acest dosar, procurorii DIICOT au colaborat cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi cu autorităţile judiciare din Germania.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.