Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

EDUCAȚIE: Dezastru la Bacalaureatul olimpicilor / Numai 75,6% dintre ei au promovat / Un singur candidat a obținut media 10 / ACTUALITATE: Ilie Năstase s-a ales cu două dosare penal / Fostul tenismen a fost prins băut la volan / Apoi a condus fără permis scuterul

 

Breaking News:
 

Ofiţer de la Investigarea Criminalităţii Economice, trimis în judecată pentru trafic de influenţă

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie anunţă, joi, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Ştefan Mădălin Bucătaru.

Acesta este ofiţer de poliţie în cadrul Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice şi a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă şi comiterea a două infracţiuni de fals în declaraţii.

Conform procurorilor DNA, “în cursul lunii iunie 2017, inculpatul Bucătaru Ştefan Mădălin, în calitate de ofiţer de poliţie în cadrul I.G.P.R – Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice, a pretins de la un om de afaceri (martor în cauză) suma de 200.000 euro, în schimbul influenţei pe care a afirmat că o are asupra unor ofiţeri de poliţie din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice şi asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

În acelaşi context, inculpatul a promis că îi va determina pe aceştia să dispună o soluţie de clasare faţă de martor, într-o cauză în care acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală.

În datele de 05.04.2016 şi 11.04.2017, inculpatul Bucătaru Ştefan Mădălin a omis să consemneze în declaraţiile de avere acordarea cu titlu de împrumut către acelaşi om de afaceri a sumei de 50.000 euro, deşi avea această obligaţie conform prevederilor legale”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.