Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Ședință de Guvern / Evaluarea Națională 2019: Absolvenții de gimnaziu susțin proba la matematică / 

Breaking News:
 

Parchetul Militar anchetează intervenția brutală a jandarmilor la Mitingul Diasporei

Procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal în care anchetează intervenția în forță a jandarmilor, cu gaze lacrimogene și tunuri de apă, împotriva celor peste 110.000 de protestatari de la Mitingul Diasporei, vineri seară, informează sâmbătă Parchetul General.

Citiți și… Prefectul Speranța Cliseru, sluga familiei Firea-Pandele, a dat ordin jandarmilor să intervină în forță
Dar și… Șefii Jandarmeriei Române care au supervizat acțiunile din Piața Victoriei

Procurorii va colecta inclusiv sesizările depuse la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic. 

Iată comunicatul PÎCCJ:

“În cursul zilei de astăzi, 11 august 2018, procurori militari din cadrul Parchetului Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București s-au sesizat din oficiu, fiind înregistrat dosar penal cu privire la modul de intervenție al jandarmilor și incidentele petrecute la manifestația din Piața Victoriei din București în cursul zilei de 10 august 2018, precum și în cursul nopții de 10 spre 11 august 2018.

De asemenea, la Parchetul Militar Teritorial de pe lângă Tribunalul Militar București urmează să fie colectate inclusiv sesizările depuse  la secțiile de poliție, iar toate plângerile penale depuse vor fi înregistrate sub număr unic.

Pe măsura derulării cercetărilor vom informa opinia publică”.

289 Shares