KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

PENALI: Bica a fugit din țară înainte de sentința definitivă / JUSTIȚIE: CSM discută revocarea procurorului DNA prins băut la volan / Alți doi subalterni ai lui Kovesi cer să plece / POLITICĂ: Viorica Dăncilă, de la Teleorman, este propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru / 

Breaking News:
 

Primele declaraţii ale lui Gregorian Bivolaru, după ce a fost eliberat din Penitenciarul Bistriţa

Condamnat în 2013 la 6 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de întreţinere de relaţii sexuale cu o minoră, Gregorian Bivolaru, liderul MISA, a fost eliberat condiţionat miercuri.

sursa foto romaniatv.net

Bivolaru a obţinut săptămâna trecută o decizie favorabilă în privinţa eliberării condiţionate, iar procurorii au decis că nu mai este cazul să conteste măsura respectivă.

Astfel, liderul MISA a părăsit miercuri Penitenciarul Bistriţa. La ieşirea din închisoare, Bivolaru a precizat că se consideră în continuare nevinovat, că se simte bine şi că a fost tratat bine după gratii.

Întrebat dacă va prelua din nou şefia MISA, Gregorian Bivolaru a precizat că nu ştie ce va face de acum înainte, dar că unul dintre obiectivele sale va fi să scrie cărţi despre aventurile din viaţa sa.

Vă reamintim că Bivolaru a fugit din România încă din 2004. Un an mai târziu a primit azil politic în Suedia şi a fost prins în februarie anul trecut, la Paris, când participa la un târg.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.