Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 

Procurorii cer închisoare pe viaţă pentru criminala de la metrou, Magdalena Şerban

Procurorii au cerut, la ultimul termen de judecată în procesul crimei de la metrou, închisoare pe viaţă pentru Magdalena Şerban, care a ucis o tânără aruncând-o în faţa metroului în decembrie 2017.

„Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţine pe viaţă şi pedepse accesorii”, le-a spus procurorul magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

În ultimul cuvânt din proces, Magdalena Şerban a spus: „Regret faptele comise şi luaţi în calcul boala de care sufăr. Am fost la ospiciu şi în Spania. Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru că eu sunt gestionară. Şi acum sunt şocată de ce s-a întâmplat. Şi sufăr foarte mult, şi pentru mine este o traumă”.

Iubitul fetei care a murit îi cere Magdalenei Şerban daune în valoare de 100.000 de euro.

Apărătorul Alexandrei Anne-Mary Costache, fata care a reuşit să se salveze, a spus că tânăra cere despăgubiri materiale de 12.000 de lei şi morale, de 50.000 de euro, ea încă fiind consiliată psihologic.

Șerban a fost trimisă în judecată în urmă cu câteva luni, sub arest preventiv.

0 Shares