Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare / BEC: PNL a obținut 26,23%, PSD are 23,69%, iar USR-Plus e pe locul 3, cu 20,51% / 

Breaking News:
 
Vlad Cosma a pus la dispoziția celor de la Antena 3 mai multe înregistrări care arată vocabularul suburban și modul ilegal de operare ale procurorului Negulescu de la DNA Ploiești

UPDATE: Procurorul inculpat Moraru Iorga și fugarul Sebastian Ghiţă o atacă pe Kovesi. Războiul interceptărilor

Războiul CORUPȚIEI continuă la „foc cu foc” în media care apără penalii!
Moraru-Iorga și Kovesi
UPDATE: Șefa DNA stopează atacul penalilor, arătând că procurorii au și ei înregistrări care dovedesc că scenariul de duminică a fost aranjat cu migală: “E ditamai regia făcută! O să transmită două posturi în direct”! (Vezi la finalul articolului interceptările)
SECUNDA publică astfel de informații deoarece sunt importante în contextul luptei anticorupție.
Contează mai puțin pe ce canale media sunt expuse acuzațiile beligeranților – politicienii infractori vs procurorii DNA.
Tema principală a emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Gâdea la Antena 3: Făcăturile” din dosarele Vlad Cosma și Sebi Ghiță sunt o practică unitară în cadrul DNA, politicienii NU sunt vinovați, ci Nevinovați și sunt supuși unor acțiuni de poliție politică supravegheate direct de Kovesi!
Tema secundară: Procurorii de top precum Mihaiela Moraru Iorga sunt eliminați din DNA când NU mai ascultă de ordinele șefi Kovesi.
Crunta Realitatea: Familia Cosma și Sebi Ghiță au furat la greu din banii publici, sub protecția unor șefi ai unor instituții de control și de forță, iar procurorul inculpat Mihaiela Moraru-Iorga a făcut praf și pulbere Dosarele de mare evaziune Microsoft și FRAUDA EADS!
Fugarul Ghiță la “condomul penalilor” – Antena 3

După aproape un an de silenzio stampa, fugarul Sebastian Ghiță a ieșit la rampă duminică seară, cu declarații prin telefon la cele două televiziuni rivale la rating dar surori la apărat penalii: Antena 3 și România TV – la ultima fiind patron.

SECUNDA nu crede în coincidențe, așa cum lasă Ghiță să se înțeleagă că ar fi intervenit la Antena 3 după ce a văzut declarațiile procurorului inculpat Mihaiela Moraru-Iorga. Este însă clar pentru toată lumea că dezbaterea a fost aranjată.

Procurorul infractor Moraru-Iorga și-a găsit aliați – Antena 3
Iată cum s-a desfășurat “etapa” din 11 februarie 2018 din “Războiul Corupției”:
La doar câteva zile de la trimiterea ei în judecată de către colegii de la DNA Ploiești,,Moraru-Iorga s-a prezentat în studioul Antenei 3, unde a revărsat un val de acuzații la adresa șefei sale Kovesi.
Apoi, la condomul penalilor a fost difuzat într-o în mai multe înregistrări video fostul deputat PSD Vlad Cosma – cel condamnat în primă instanță la 5 ani de închisoare, într-un dosar de corupție în care tatăl său, baronul de Prahova Mircea Cosma, a primit 8 ani, ambii așteptând acum verdictul final al instanței ÎCCJ.
Iar cum nu putea să rămână pasiv la suferința clanului cosma care l-a protejat în acțiunile penale comise, fugarul Sebi Ghiță a ținut să fie și el prezent – prin telefon – la etapa din 11 februarie a “Războiului Corupției”, repetând aceleași acuzații aduse în trecut fostului procuror Negulescu “Portocală” de la DNA Ploiești, dar și șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.
Cosma senio și juniorul au scos pe piață o nouă înregistrare cu procurorul “Portocală”, pe care Vlad Cosma l-a tras de limbă iar anchetatorul s-a lăudat ca un diletant.
Practic, Vlad Cosma a citit ca un elev silitor, de pe un ecran din față, tot ce i-a scris avocatul ca apărare în dosar, iar înregistrările cu el, dar și unele audio în care l-a “interceptat” pe procurorul DNA Ploiești le-a trimis celor de la Antena 3, pentru a demonstra cum arată vocabularul și modul ilegal de operare ale lui Negulescu.
Apoi a intrat în direct prin telefon Sebastian Ghiță, ca să închidă cercul. Ghiță s-a mutat apoi cu telefonul la România TV, să aducă și aici elemente picante despre relația sa cu procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi.

Dar să vedem complet filmul serii, în ordine cronologică:

Andreea Cosma, sora lui Vlad
Mihaiela Moraru-Iorga zice că-i porumbelul păcii

Procurorul inculpat DNA Mihaiela Moraru-Iorga a acuzat-o  la Antena 3 pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, că a chemat-o la ea în birou şi a întrebat-o dacă ar putea urgenta dosarul unui fost ministru, al cărui nume era vehiculat pentru postul de premier.

„Trebuia desemnat premierul României şi era vehiculat numele unui fost ministru. Exista în lucru la mine un dosar cu acest ministru. Am fost chemată (de Kovesi – n.r.) şi întrebată dacă am putea să ieşim cât mai repede cu dosarul (…)

Explicaţia (lui Kovesi – n.r.) a fost de genul că dacă acest domn va ajunge premier, doamna Dana Gîrbovan (preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România – UNJR – n.r.) va fi ministru al Justiţiei, ceea ce ar însemna un dezastru pentru noi”, a spus Iorga.

Ea a refuzat să dea numele fostului ministru, invocând că “nu vreau să se spună că am stricat o anchetă”.

Moraru-Iorga susține că i-a explicat şefei DNA că nu sunt suficiente probe la acel moment, iar continuarea cercetării ar fi implicat o cerere către Parlament pentru ridicarea imunității respectivului fost ministru.

Mihaiela Moraru-Iorga

Mihaiela Moraru-Iorga a mai spus că a fost şi ţinta unor ameninţări din partea inspectorului Elena Rădescu, chiar în sediul Inspecţiei Judiciare.

„Nu am nicio reţinere, pentru că efectiv a fost şocant. Am fost audiată de dânsa (Elena Rădescu – n.r.). Nu a interesat-o ceea ce s-a întâmplat cu această audiere.

M-a întrebat de ce vreau dragoste cu forţa cu DNA. I-am explicat că am solicitat ordinul de revocare pentru a mă apăra. Am primit mai multe ameninţări să nu mă lupt cu sistemul sau cu doamna procuror şef (Laura Codruța Kovesi – n.r.).

(Elena Rădescu – n.r.) a încercat să sugereze că doamna procuror şef e nevinovată în toate aceste evenimente, că altcineva dictează aceste acţiuni. Asta a lăsat de înţeles.

E un război personal şi e vizibil. Din păcate, e motivul pentru care nu am vrut să vorbesc, dar am văzut că ea nu are nicio reţinere”, a susţinut Mihaiela Iorga.

Procurorul inculpat Mihaiela Moraru-Iorga a continuat șarja de acuzații:

„A mai fost o chestiune cu doamna Rădescu. Mi-a spus să am grijă ce fac că am un copil de cresut; chiar în biroul dânsei. Am perceput-o ca pe o aminţare directă. Nu am ripostat. Am vrut să-i spun că am doi copii, nu unul, şi că e dezinformată”.

Reamintim că procurorul inculpat Mihaiela Moraru-Iorga a “ratat” unul din cele două megadosare de evaziune fiscală pe care le-a instrumentat: dosarul Microsoft, care a fost clasat pentru că faptele s-au prescris!
Mircea și Vlad Cosma
Vlad Cosma a dat cu subsemnatul la… Antena 3
Iată și apărarea lamentabilă a lui Cosma jr, pe înregistrarea video prezentată la Antena 3:

“Mă numesc Vlad Cosma şi am fost ales în 2012 deputat în Parlamentul României de către cetăţenii judeţului Prahova.

Doresc să vă vorbesc de lucruri foarte grave. Multe persoane au prezentat în 2017 dovezi despre modalitatea abuzivă de lucru a procurorului Portocală.

Au urmat dezvăluirile făcute de sora mea cu privire la obsesia sentimentală a lui Portocală faţă de ea. Eu am să prezint latura infracţională şi grupul infracţional din care face parte. Mai fac parte Onea Lucian, celebrul procuror Mircea Negulescu (Portocală), poliţiştii Mihai Iordache şi Florea Gabriela.

Scopul era să inventeze dosare în baza unor probe fabricate a unor importanţi oameni politici şi de afaceri pentru a obţine notorietate, avansări în funcţii şi salarii mărite la sfârşit de an.

În aceeaşi modalitate a fost promovat Mircea Negulescu de la Parchetul Curtţii de Apel Prahova la DNA Ploieşti şi Onea Lucian în cadrul Colegiului de Conducere al DNA Bucureşti (…)

(Onea Lucian – n.r.) mi-a spus că are o hârtie cu scrisul lui Sebastian Ghiţă. După ce îmi arată hârtia îi spun că nu cunosc scrisul. Mi-a spus că dacă vreau ca pentru mine şi sora mea să se termine aceste probleme trebuie să îl ajut. Reia seria de aminiţări la adresa mea.

Îmi solicită să inventez nişte tabele cu simpatizanţi PSD din Republica Moldova. Văzând că nu pot ieşi din această încurcătură, accept propunerea celor doi procurori. Îmi spun că dacă nu vreau să depun eu hârtia, trebuie să solicit o întâlnire şi să-l înregistrez”.

Vlad Cosma a prezentat mai multe întregistrări audio cu procurorul Negulescu și mai multe stick-uri! Le puteți viziona pe site-ul Antena 3.
Premierul Ponta, escrocul Ghiță și baronul Cosma: Ce vremuri!
Intră pe fir, total întâmplător, fugarul Sebi Ghiță

Aflat “la SPA” în Belgrad, fugarul Sebastian Ghiță a văzut intervenția inculpatei Mihaiela Moraru-Iorga – procuroarea care a făcut praf și pulbere Dosarele Microsoft și EADS, dar și privatizările ISCTR Băneasa către Hayssam și Alro Slatina, ambele clasate – și a simțit nevoia să intervină în discuție (Prost e cine-l crede!). Iată acuzațiile fugarului Ghiță:

„Am urmărit emisiunea şi vă mărturisesc că este ceea ce m-a convins să intru în direct. Sunt lucruri pe care le-am spus public, nebănuind că o astfel de crimă, pentru că ce aţi prezentat este o crimă, nu am crezut că nişte criminali, nişte nemernici, Onea, Portocală, sunt nişte neoameni. Nu ştiam că şi Kovesi ştia, se bucura, aştepta cu nerăbdare (…)

Acest Portocală mergea des prin Bucureşti şi de acolo se întorcea cu tot felul de poveşti. Am aflat la început de maşinaţiunile acestui om, am tot spus, este unul nebun, un personaj fără minte, fără creier, fără suflet, face tot felul de lucruri rele pe acolo prin Ploieşti.

Eu nu-i făcusem nimic, într-o zi o să pot să explic şi cum am reuşit să câştig bani, totuşi să îl aud pe omul ăsta că pleacă a priori cu ordinul îi luăm toţi banii, îl ardem ca pe şoareci, eu am încercat să îmi notez fraze şi cuvinte-cheie. Încalcă legea, vorbeşte ca un criminal, îşi propune să facă rele la fiecare frază (…)

Nu aveam dovada dintr-un birou de la DNA şi dintr-o unitate din asta de elită, chestia asta pe care au vrut să i-o facă acelui domn Petran e de domeniul fantasticului. Nici Ceauşescu nu făcea aşa ceva.

Domnul Augustin Lazăr trebuie să îi aresteze mâine. Eu oricum voi face plângere penală. Tot timpul încearcă să influenţeze martori, fură hârtiile, strică calculatoarele. Noroc că noi avem toate hârtiile.

Gândiţi-vă (a făcut apel fugarul Ghiță la mila românilor pe care i-a furat de milioane de euro – n.r.) că aceşti oameni mâine arestează pe nu ştiu cine la DNA Ploieşti. Unul dintre martorii ăştia acoperiţi pe care i-au folosit.

Mi-au făcut mie un dosar cum de ştiu acest lucru. Ştia tot oraşul ce făcea acest Portocală. Doar Bucureştiul nu voia să ştie. Inventau prejudicii, identităţi, fapte, falsificau percheziţii informatice.”

Fugarul Sebi Ghiță, în serial la RTV
Kovesi și via lu Ghiță

Apoi, fugarul Sebi Ghiță a început să-și atace “prietena” Laura Codruța Kovesi, care l-a început ar fi fost “normală la cap”, dar acum păpușa s-a stricat. Iată acuzațiile:

„I-a spus clar numele acestei doamne, Kovesi – cât timp o să-i mai spunem doamnă. Le-a fost frică de plagiatul lui Kovesi, cei de la Parchetul General nu mai au cum să stea de frica ei.

Eu nu am fost în situaţia de a-mi fi frică. Până în 2014 aveam relaţii normale. Kovesi părea sănătoasă la cap. Mă întâlneam cu dânsa, mă consideram apropiat. Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost eu.

Când am văzut cum această fiinţă (Kovesi – n.r.) se transformă, am ţipat. Nu mi-a dat prin cap ca lui Vlad Cosma să o înregistrez. M-am întâlnit cu ea peste tot. A venit la mine acasă, la Ploieşti. A venit acolo la vie. A stat o zi, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Cine crede minciunile ei de la Digi24 şi de la unităţile de propagandă? A distrus o instituţie. Când am văzut ce a făcut…” 

ATENȚIE! Fugarul Ghiţă nu a spus anul în care Kovesi l-a vizitat, pentru a nu ne da seama dacă s-a întâmplat înainte sau după ce subalternii șefei DNA au început urmărirea penală împotriva lui. Amintim că Sebastian Ghiță a ratat intrarea în Parlament la alegerile din 11 decembrie 2016, candidând pe listele PRU. Ghiță a fugit din țară în seara de 19 decembrie 2016, fentând polițiștii care îl filau.

Florian Coldea la Ghiță acasă
Lamentările fugarului Ghiţă

„Cunoaşteţi situaţia în care am ajuns. Orice greşeală aş fi făcut, însemna să ajung în închisoarea lui Negulescu de la Câmpina. Sorin Blejnar poate să vă spună că acesta s-a dus cu o zi-două înainte, ca eu să stau în condiţii insalubre. Nu uitaţi că orice transmitere de documente, informaţii ar fi putut să mă ducă la închisoare (…)

După a venit atunci, a rămas stocată imaginea lui Coldea. Nu vă gândiţi că mă întâlneam cu ei ca să îi înregistrez. Îmi pare rău că nu pot să satisfac dorinţa multor oameni, dar nu înregistrez lumea când vine la mine acasă.

Nu mi-a dat prin cap să o înregistrez pe Kovesi când a fost la mine. Nu ştiu, o să îmi storc mintea să văd cum pot să vă conving de relaţia mea cu Kovesi.

Mie mi se pare mult mai grav că mulţi oameni sunt puşi în situaţia de a-şi dovedi nevinovăţia când sunt probe false, când pe masa judecătorilor se pun lucruri falsificate, iar Kovesi conduce acest mecanism. Credeţi că este mai grav că a fost la mine acasă? (…)

După aceste înregistrări mă mai suspectaţi de simpatii faţă de Kovesi? Vă promit că nu intenţionez să păstrez nimic pentru mine. Toate dezvăluirile pe care le am de făcut, le voi face.”

Ponta și Kovesi la CSM
Numirea lui Kovesi în fruntea DNA

Cu multă vlagă în el, semn că-i priește sesiunea prelungită de SPA de la Belgrad, fugarul Ghiță a ținut să explice dedesubturile numirii lui Kovesi la șefia DNA.

”Tot acest cerc (Oprea, Coldea, Maior, Kovesi şi alţii – n.r.) se temea că Victor Ponta va ajunge preşedinte. Acest cerc, care îi arăta simpatie, au hotărât să-i ofere lui Klaus Iohannis Guvernul.

Poate că Ponta nu a reuşit să explice niciodată. În PSD era o presiune uriaşă să nu mai fie numit Daniel Morar. Băsescu inventase un mecanism, prin votul CSM putea fi păstrat. Cum Băsescu nu a acceptat primele propuneri ale lui Ponta, atunci el s-a gândit care e unica şansă să numească pe altcineva, nu pe Morar. Kovesi. Şi cum era sănătoasă la cap, într-o relaţie instituţională normală ( a fost propusă Kovesi – n.r.) (…)

“Probabil că aş fi fost şi eu acolo (noapte alegerilor, din casă la Gabriel Oprea – n.r.), dar eram la un eveniment privat. Cred că unii gândeau într-un fel, alţii în alt fel. Oamenii nu spun tot timpul ce gândesc. Aş dori, pentru că mi se pare mult mai grav, să închei cu două gânduri despre aceşti oameni pe care i-am văzut falsificând (…)

”Prima dată Ponta. Apoi eu. Apoi şi Ponta şi eu. Câteodată şi Dâncu. Le-am spus că se plasează în afara legii, câteodată se supărau, câteodată ne luau peste picior. Şi Maior le spunea. Măi oameni buni, aţi înnebunit? Vă bucuraţi când vedeţi oameni în închisoare? Au spus-o şi ei, ne ducem la Kovesi, arătăm schema de paradire a lui Ghiţă, luăm acceptul şi îl arestăm (…)

Nu îi spuneau lui Ponta sau mie că mâine îi terminăm pe ăia de la Antena 3. Dar era vizibil. Deşi îi urăsc astăzi, de multe ori Maior, Dâncu, încercau să îi tempereze. N-a stat în puterea nimănui să oprească aceste lucruri (…)

Mi se pare groaznic să vedem în biroul procurorilor şi cred că o să mai vedem multe astfel de înregistrări, să aflăm cum se omoară oameni. Vă îndemn, cereţi Procurorului General să îi aresteze mâine pe aceşti oameni.”

La întrebarea ce părea total nevinovată și venită din neant a realizatorului emisiunii Sinteza Zilei, “Sunteți ofițer acoperit?”, fugarul Ghiţă a răspuns: ”Ştiţi că am dat o declaraţie în faţa Parlamentului. Este o obligaţie să o fac şi am declarat că nu sunt”.

UPDATE: Luni dimineață a venit replica DNA, în care se arată că scenariul de la Antena 3 și România TV era pregătit din timp. Redăm intergral comunicatul:

“Cu referire la emisiunea difuzată de postul de televiziune Antena 3, în cursul serii de 11 februarie 2018, în care au fost prezentate o serie de înregistrări audio, ce redau presupuse discuții purtate de procurorul șef al Serviciului Teritorial Ploiești – Onea Lucian cu inculpatul Cosma Vlad, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următoarele:

1. Vlad Cosma, inculpat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență într-un dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție cu termen pe 19 februarie 2018, trimis în judecată de Serviciul Teritorial Ploiești al Direcției Naționale Anticorupție, a prezentat denaturat situația dintr-un dosar penal aflat în curs de urmărire penală, folosindu-se de colaje ale unor înregistrări pe care le-a realizat personal.

2. Relevant este că, anterior difuzării înregistrărilor, persoane din anturajul acestuia s-au prezentat în mod repetat la șeful Serviciului Teritorial Ploiești și, în lipsa acestuia, la alți procurori/ofițeri de poliție judiciară – ultima dată vineri, 9 februarie 2018 – cerându-le procurorilor să facă demersuri astfel încât să îi creeze o situație juridică favorabilă lui și tatălui său – inculpatul Cosma Mircea (cercetat pentru luare de mită și abuz în serviciu în același dosar aflat pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, cu termen pe 19 februarie 2018, în care este inculpat și fiul său).

În concret, procurorilor li se cerea să nu deruleze o anchetă penală cu privire la presupuse infracțiuni aflate în legătură cu dosarul deja trimis în judecată, precum și să întocmească și să elibereze un înscris care să îi folosească inculpatului Cosma Mircea la îmbunătățirea situației juridice în dosarul aflat la ICCJ, în faza procesuală a apelului.

Persoanele respective au atras atenția procurorilor că, în caz contrar, vor fi difuzate la diverse posturi de televiziune înregistrări video din anchetele acestora, constând în montaje, colaje, special realizate pentru compromiterea procurorilor și ofițerilor de poliție care au instrumentat mai multe cauze penale, printre care și cel privindu-i pe inculpații sus menționați.

Interceptările DNA

Transcriere discuție dintre persoană din anturajul lui Mircea Cosma și ofițer de poliție de la ST Ploiești – 09.02.2018

Persoană: … Duminică iese pe televizor. Și-au făcut niște înregistrări, niște chestii de genul ăsta… și vor să iasă pe televizor să distrugă pe toată lumea.

… N-am ce să fac! Că asta… că n-au… Au făcut, au aranjat tot! Să… Vor să iasă duminică, să iasă pe televizor cu ele.

… Nici nu v-am spus!… Și dacă va fi un scandal foarte mare și o bășică foarte mare, care va exploda, pentru că el are niște chestii foarte, foarte…

… O să iasă un scan… o să iasă un scandal fantastic, că se duce la presă, care presa e împotriva voastră! Și o să fie o… întreg scandal. Eu acuma vă spun decât… vă spun… vă trag un semnal de alarmă… Adică, ce puteți să faceți?… că nu puteți să le faceți, că el le are… Oricum sunt toate date, montate…

… Ei au ce au, că… ăla mi-a zis: ”…Domn’e (…) nu mi-au dat nici măcar o caracterizare pentru tata!”

… Dumneavoastră trebuie să înțelegeți, că nu e de glumă! Au făcut niște discuții mari pe la C.S.M., pe la CONSILIUL MAGISTRATURII, pe la ÎNALTA CURTE… tot felul de discuții… cu S.R.I.-ul… s-au înțeles… au fost toți, împreună, la SEBI GHIȚĂ, în… în ăsta, cum îi spune? În… ă… în SERBIA.
… Au avut pe-acolo discuții… le-a arătat… au montat împreună… Sunt montate oficial cu ăia după la R.T.V., cu GÂDEA, de la ANTENA 3… Deci, nu… nu e un scăndăluț!
… E ditamai regia făcută! O să transmită două posturi în direct… și ROMÂNIA TV… și ANTENA 3! ANTENA 3 o să fie în direct, cu totul, absolut…!
… Doamnă… trebuie găsită o variantă prin care să scăpați de ăștia după cap, că o să vi se rupă picioarele la toți! Credeți-mă, s-au făcut niște…!

Ofițer DNA: Ce variantă? Care ar fi varianta?

Persoană: Nu știu! Să-l lăsați, dracu’, în pace!
…trebuie să ne așezăm undeva, să căutăm o variantă, să pice la o pace, să facă într-un fel, că o să vadă ce recul o să aibă prima…
….Duminică apare… Trebuia să apară pe data de 15… eu știam ceva, n-am fost sigur… da’ am avut noi… ne-a amânat nouă procesu’… și acum avem pe 18 proces… și s-ar putea să fie ultimul, că încep dezbaterile și… a zis … „Ce să mai fac cu alea, dacă mă duc la pușcărie?”

…Cu cât ajungi mai sus, căderea e în jos… și eu acuma vă spun în felul următor… asta, așa… fac o discuție… și uit că am făcut-o!

Vedeți-vă de pielea dumneavoastră, că sunteți la fel de băgată ca și ceilalți!

… Este vorba și de serviciul, și de salariile, și …[neinteligibil]…, și de familia dumneavoastră.

…Da! Eu, cu ochii mei am văzut! Mi-e milă de dumnea… Eu vă spun cinstit! Vedeți-vă de pielea dumneavoastră!

…Oamenii-s nebuni! Nu vă dați seama ce filme au făcut, ce discuții, ce îmbârligări! Au discuții cu CIUTACU, cu… cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu care, cu nu știu… cu douăzeci de inși… cu VICOL, cu BLAGA, cu UDREA, cu BICA, care intră în direct de nu știu unde, cu PONTA, care nu știu ce vine să zică. O să fie un scandal monstru! N-au vrut să facă chestia asta c-a picat Guvernu’ și n-au vrut să …[neinteligibil]… una cu alta! Cu DRAGNEA, care îi cere schimbarea lui KÖVESI… cu înregistrări, în care discută NEGULESCU la telefon…

… E ticluită ca lumea și sunt pregătiți rău de tot!

… Și după ce vedem primul set și vedem impactul care este… o să vă dau un telefon, că vin… și vedem.

Transcriere discuție dintre o altă persoană din anturajul familiei Cosma și procuror ST Ploiești – 29.01.2018

Persoană: Nu! Problema e că… o să înceapă un mare scandal la ANTENA 3… și v-au filmat… și pe dumneavoastră……Nu știu! Au intrat doi… cablați cu interfoane, cu camere, cu tot…

… Intră și GHIȚĂ de la BELGRAD, în direct… S-a dus VOICULESCU acolo… Adică, e o chestiune amplă, care e numa’ pe D.N.A. Ploiești!…. VLĂDUȚ COSMA. Are termen în februarie și acuma vrea să dea drumul…

…Și… concluziile ajung la KÖVESI. că de aia s-a dus VOICULESCU, că vor să… habar n-am!… ă… știu doar că o să le dea drumu’… la ANTENA 3, la GÂDEA, …, tot se duc, fac repetiții… montaje. Serios!

… Da, nu știu. Că miza e alta, miza e de distrugere, nu de cancan!

… Adică, nu e o situație de cancan, că vor să dea niște înregistrări! Ideea e să-l distrugă pe domnul ONEA… nu știu!… să ajungă la KÖVESI… Dacă e și VOICULESCU băgat… și GHIȚĂ… în treaba asta, e o chestiune mai serioasă! Nu e făcută doar așa, de… VLĂDUȚ!

3. Difuzarea înregistrărilor, cum – de altfel – a afirmat și unul dintre cei doi interlocutori, are ca scop compromiterea procurorilor și a ofițerilor de poliție care au instrumentat cauzele privind pe Cosma Mircea, Cosma Vlad și pe fostul deputat Ghiță Sebastian Aurelian, în condițiile în care, așa cum am menționat, pe rolul ICCJ se află dosarul penal cu termen la data de 19 februarie 2018.

La acest moment, alte detalii nu pot fi furnizate, deoarece aspectele menționate fac obiectul unui dosar penal având ca obiect, între alte infracțiuni, și infracțiunea de șantaj”.

Citește și…

Dosarul Microsoft! Câtă dreptate am avut în 4 iulie 2017. Ce păcat că NU ne-am înșelat… NU s-a recuperat prejudiciul de peste 60 de milioane de euro!

Episodul 9. DOCUMENTE! Schema FRAUDEI EADS! Corupția Globalizată
66 Shares