PENALI: Procurorii DNA au cerut 10 ani de închisoare pentru Sebastian Ghiță/ Este vorba despre dosarul în care este acuzat că l-a șpăguit pe primarul din Ploiești pentru a-i finanța ilegal echipa de baschet/

Breaking News:
 

Sebastian Ghiță, audiat la Belgrad în vederea extrădării

Fostul deputat PSD Sebastian Ghiţă, arestat în Serbia în noaptea de 13 spre 14 aprilie, va fi audiat vineri la Belgrad, în urma cererii de extrădare formulate de autorităţile române.

Ghiță va fi adus de la închisoarea districtuală din Belgrad la Curtea supremă, unde va fi audiat de un judecător de cameră preliminară, care va verifica temeinicia probelor și a dosarului.

Miercuri, Sebastian Ghiţă a intrat în direct cu autorităţile judiciare din România, într-o videoconferinţă, în cadrul unei şedinţe secrete care a avut loc la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Pe motiv că nu este asistat de avocatul său, el a refuzat însă orice răspuns la întrebările în cadrul şedinţei de judecată în dosarul privind vizita fostului premier britanic Tony Blair în România, în care este urmărit penal şi fostul premier Victor Ponta.

În aceste condiţii, o nouă videoconferinţă va avea loc luni.

Pe numele lui Sebastian Ghiţă există două mandate de arestare în lipsă, el fiind judecat sau cercetat în 5 dosare de corupție în România.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.