Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

Tămăduitoarea care promitea vindecări miraculoase și câștiguri la LOTO a luat 2 ani de închisoare cu executare

Magistrații de la Curtea de Apel Ploiești au condamnat-o zilele trecute, definitiv, la 2 ani de închisoare cu executare pe Fausta Dumitru, de 32 de ani, din Ploiești.

Fausta Dumitru, cunoscută mai ales sub pseudonimul de Măicuța Tămăduitoare Ștefania, a fost găsit vinovată de comiterea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

Conform adevarul.ro, Fausta a făcut sute de mii de euro după ce a păcălit cel puțin 37 de persoane din țară și din străinătate promițându-le ședințe care să le asigure vindecări miraculoase și câștiguri la LOTO.

Măicuța Ștefania Tămăduitoare a făcut 27.000 de euro doar de pe urma unei românce stabilite în SUA și căreia i-a promis rugăciuni pentru sănătate.

O ședință cu Fausta costa cel puțin 300 de euro, iar aceste ședințe aveau loc prin telefon sau prin Skype. Măicuța Tămăduitoare folosea înregistrări de la mănăstiri pentru a da un plus de autenticitate ședințelor.

Fausta a fost reținută în 2016 în acest caz, iar apoi trimisă în judecată în stare de libertate.

0 Shares