Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

 POLITICĂ: PNL, USR și PMP au depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă / JUSTIȚIE: Curtea de Apel Bucureşti a respins extrădarea jurnalistului turc Kamil Demirkaya

Breaking News:
 

Tăriceanu, dosar penal pentru fals în declarații

Procurorii de la Parchetul General au decis să deschidă dosar penal pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE și președintele Senatului.

Tăriceanu este acuzat de comiterea infracțiunii de fals în declarații, respectiv că și-ar fi falsificat declarația de avere din 2011, uitând să treacă în aceasta că, în august 2010, a primit cadou un concediu în Turcia oferit de Daniel Tudor, fost președinte al ASF, și de soția acestuia, Doina Tudor, dar și o croazieră cu iahtul deținut de familia Tudor.

Plângerea a fost depusă inițial la Direcția Națională Anticorupție, dar DNA-ul și-a declinat competența astfel că dosarul a ajuns la Parchetul General.

Conform romanialibera.ro, semnatarul plângerii ar fi Vladimir Atanasie Marinescu, medic german de origine română. Totuși, există informații conform cărora Marinescu este un escroc la nivel mondial, țepuindu-și mai mulți parteneri de afaceri.

Cert este că Tăriceanu nu a dorit să comenteze situația, “atâta timp cât pe mine nu m-a înștiințat nimeni oficial de existența acestui dosar”. Totuși, liderul ALDE a precizat că “mă bucur că trăiesc într-o țară a delațiunilor și a dosarelor”.