KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ÎCCJ: Ultimul termen de judecată în dosarul lui Dragnea / Liderul PSD a venit flancat de jandarmi / El va fi audiat de judecători / Urmează pronunțarea sentinței la instanța de fond / CSM: Kovesi și adjunctul său Iacob sunt audiați la Secția pentru procurori / Inspecția Judiciară a cerut acest lucru

Breaking News:
 

Toader: Discuția cu ministrul sârb al Justiției pe tema extrădării lui Ghiță “este inevitabilă”

Tudorel Toader se va întâlni în curând cu ministrul sârb al Justiției, iar agenda discuțiilor va cuprinde și extrădarea fugarului Sebastian Ghiță, dispărut de 1 an și 3 luni din țară.

“În momentul acesta se lucrează la definitivarea agendei”, a precizat ministrul român al Justiției, luni dimineață, la intrarea în sediul instituției.

“Vă dați seama că discuția este inevitabilă”, a adăugat Tudorel Toader, întrebat dacă va vorbi cu omologul sârb despre extrădarea lui Ghiță.

Cât privește documentele solicitate de judecătorii sârbi, ministrul a explicat că “se refereau la natura, conținutul, modul de desfășurare a faptelor penale”.

“Judecătorii din Serbia au solicitat suplimitar documente cu privire la natura, conținutul, modul de desfășurare a faptelor. Documentele au ajuns la Ministerul Justiției săptămâna trecută, MJ a solicitat Curții de Apel Ploiești informațiile necesare, astăzi vom primi, cel mai probabil, originalul, iar în momentul în care îl vom primi îl vom trimite prin curierat rapid în Serbia”, a spus Toader.

Întrebat dacă Ghiță va fi extrădat, Tudorel Toader a spus: “Noi vorbim despre ceea ce au solicitat și răspunsul pe care l-am formulat. Noi nu ne putem substitui judecătorilor, care vor hotărî dacă va fi sau nu extrădat. Sigur, dacă vor solicita și alte informații, le vom trimite”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.