Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Liviu Dragnea a convocat CEx la ora 16.00 pentru a-i reconfirma susținerea / El a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul “Bombonica” / Sentința nu este definitivă

Breaking News:
 

Trei traficanţi de droguri, arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Au introdus în ţară aproape 15 kg de cannabis din Spania

Procurorii DIICOT Alba Iulia au obţinut arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a inculpaţilor Roger Michael State, Mara Andrada Damian şi Emanoil State şi arestul la domiciliu a lui Petrişor Ruczui.

Cei patru sunt acuzaţi de trafic de droguri de risc şi de trafic internaţional de droguri de risc. Procurorii au ajuns la cei patru după o acţiune la care şi-au mai adus aportul ofiţeri de poliţie judiciară de la BCCO Alba şi BCCO Bucureşti.

Conform anchetatorilor, “în cauză, există suspiciunea rezonabilă că în cursul lunii mai 2017, inculpaţii State Michael Roger, Damian Mara Andrada, State Emanoil şi Ruczui Petrişor au introdus în ţară, în vederea comercializării, cantitatea de 14,30 kilograme cannabis şi 89,2 grame rezină de cannabis, prin intermediul unei firme de transport internaţional, cantitatea de droguri fiind disimulată într-un colet expediat din Spania.

Investigaţiile în acest caz au început la data de 16.05.2016 când organele de cercetare penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că persoane necunoscute au expediat din Spania – Barcelona, prin intermediul unei firme de transport internaţional, un colet în care se află disimulată o cantitate considerabilă de cannabis.

Conform actului de sesizare, coletul era format dint-o cutie ce avea inscripţionat destinatar în Bucureşti, fără a avea menţionat vreun expeditor, iar în urma examinării conţinutului s-a stabilit că acesta conţine 14,30 kilograme cannabis şi 89,2 grame rezină de cannabis.

Procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Alba au dispus, în data de 16.05.2017, începerea urmăririi penale pentru infracţiunile de trafic de droguri de risc, faptă prev. de art. 2 alin. 1 din Legea nr. 143/2000 şi trafic internaţional de droguri de risc, faptă prev. de art. 3 alin. 1 din Legea nr. 143/2000.

Din investigaţii a reieşit că, la data de 18.05.2016, urmare livrării coletului la destinaţie, inculpatul Ruczui Petrişor a transportat cantitatea 14,30 kilograme cannabis şi 89,2 grame rezină de cannabis la reşedinţa inculpaţilor State Michael Roger, Damian Mara Andrada şi State Emanoil din municipiul Bucureşti.

Cu ocazia percheziţiei domiciliare efectuate la reşedinţa inculpaţilor State Michael Roger, Damian Mara Andrada şi State Emanoil au fost identificate şi ridicate 200 de grame de cannabis, 5 grame de rezină de cannabis, 6 comprimate de ecstasy, dispozitive de mărunţit şi cântărit, o substanţă pulverulentă, înscrisuri, ambalaje şi suma de 10.000 de lei”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.