Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă: predicțiile USR sunt pentru ea “predilecții” / ANM: Vremea se răcește semnificativ în toată țara / EXTERNE: Guvernul May a adoptat cu greu proiectul de acord cu UE pentru Brexit / Documentul trebuie să treacă însă de parlament / Mai mulți miniștri au demisionat

Breaking News:
 

Că tot e Ziua Marii Uniri! Nu e bine, domnilor Andronic, Chirieac etc.! NU mai copiați munca jurnaliștilor, specificați sursa primară!

Evenimentul Zilei, DcNEWS, știridiaspora etc. au copiat informația prezentată de SECUNDA În Premieră și în EXCLUSIVITATE în România și au rostogolit-o ca pe o informație proprie – stiridiaspora – sau ca pe o informație apărută cu o zi înainte de înfăptuirea ei – DcNEWS, așa cum ne arată google și fb.
Iată informația publicată de SECUNDA ieri, 30 noiembrie, ora 20:45, și postată pe fb în aceeași zi la ora 20:46 – adică la un minut –, fiind distribuită în grupurile din care face parte cotidianul nostru online (Click pe link):
EXCLUSIVITATE! Obligațiuni românești în valoare de 70 milioane euro traficate de un italian la granița dintre Elveția și Italia!
ZIUA și ora la care SECUNDA a publicat pe site-ul nostru informația privind incidentul cu obligațiunile românești!
De ce nu a fost citată SECUNDA? E greu de spus! Dar dacă ne gândim cine sunt patronii acestor instituții – Evenimentul Zilei, DcNews – putem găsi un răspuns răutăcios la prima mână!
Ca să fie clar! REFUZ să cred că Andronic și Chirieac ar fi dat ordin să nu fie citată SECUNDA! NU! Cred, mai degrabă, că “jurnaliștii” de la EvZ și DcNEWS care au publicat știrea nu știu să respecte munca altor jurnaliști.
Despre cei de la „știridiaspora”, care ne-au furat informația după ce au găsit-o pe pagina de fb a cotidianului online SECUNDA – www.secundatv.ro –, nu pot spune mare lucru, pentru simplu motiv că NU și-o asumă nimeni. Așa “securitate”, așa știri.
De Chirieac și metodele lui de a face presă nu vreau să vorbesc.
Dar sunt foarte mâhnit de atitudinea celor aflați în subordinea jurnalistului-acționar la EvZ, Dan Andronic. Am lucrat mulți ani cu cei de la Evenimentul Zilei. Am lucrat mulți ani cu Andronic, Curea, Simona etc. Păcat.

Mai jos vă prezint câteva foto-documente care demonstrează „plagiatul” de presă comis de Evenimentul Zilei, DcNEWS și “stiridiaspora”, dar și absurdul orei de publicare afișat de DcNEWS pe google!

În rest, toate bune, dragi colegi din media românească… Să Ne Trăiască 1 decembrie!

ZIUA și ora la care SECUNDA a publicat pe FACEBOOK informația privind incidentul cu obligațiunile românești

ZIUA și ora la care STIRIDIASPORA a publicat pe FACEBOOK informația privind incidentul cu obligațiunile românești – cel puțin ei au adăugat la știrea copiată de la noi o explicație tehnică!

ZIUA – ora lipsește strategic – la care STIRIDIASPORA a publicat informația privind incidentul cu obligațiunile românești pe site-ul său neasumat public!

ZIUA și ora de pe GOOGLE care ne arată că Evenimentul Zilei a publicat informația privind incidentul cu obligațiunile românești după SECUNDA!

ZIUA și ora care ne arată că DcNews a publicat informația privind incidentul cu obligațiunile românești după SECUNDA!

ZIUA și ora de pe GOOLE care ne arată că DcNEWS a publicat informația privind incidentul cu obligațiunile românești ÎNAINTE ca incidenul să fi avut loc!!!