Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Orban a amânat pentru marți ședința de Guvern pentru pachetele de legi pe care își va asuma răspunderea / 

Breaking News:
 

Viitorul României: Dăncilă președinte-marionetă, păpușarul Dragnea premier!

Epoca penalului Dragnea.  Ne așteaptă un “viitor de aur”!
De când a venit Liviu Dragnea la conducerea țării, cu ajutorul a 3,5 milioane de români – mai puțin de 20% din masa cu drept de vot -, am avut parte de multe evenimente care NU au nicio legătură cu lupta politică și cu democrația.
Faptele tandemului Dragnea & Tăriceanu au legătură cu acapararea totală a puterii în România folosindu-se de… democrație!
Păpușarul Dragnea și marioneta Dăncilă

Toate acțiunile lui Drganea, directe sau prin interpuși, au vizat o țintă tripolară:

 • legi personalizate pentru salvarea politicienilor și edililor penali;
 • finanțarea unei mase critice, pentru obținerea voturilor;
 • atrofierea simțurilor românilor, în vederea acapărării totale a puterii în România.

Parțial, acțiunile lui Dragnea – condamnat la pușcărie cu suspendare și cu alte dosare penale la orizont – și-au atins ținta și din cauza refluxului generat printre români de politica struțului practicată de președintelui Iohannis – o mare dezamăgire pentru tânăra generație, pe care bătrâna generație a trăit-o în perioada guvernării țărăniste.

Oamenii, mai ales cei tineri, s-au scârbit de viața din România. Conceptul #rezist NU și-a atins scopul: motivarea lor pentru a duce o luptă continuă împotriva tagmei rău famate a liderilor PSD+ALDE cu UDMR în coadă NU a dat roade. Asta și din cauza lipsei de combativitate a partidelor din “opoziție”: PNL-ul lui Ludovic Orban, PMP-ul lui Băsescu și USR-ul fără Nicușor Dan.

Românii la proteste – prea puțini față de importanța momentului

Chiar dacă aproape toată media a promovat masiv conceptul #rezist, iar câteva sute de mii de tineri, adulți și chiar vârstnici au ieșit în stradă în toată țara, NU s-a atins cifra critică de 10% din populația cu drept de vot – circa 2 milioane de concetățeni.

De ce? Pentru că românii, așa cum suntem descriși de reputatul Vasile Dem. Zamfirescu, suferim de “Nevroză Balcanică” sau, mai clar, “Caracterul pașnic al românilor se învecinează cu lașitatea”. Ori și mai limpede, concluzionat de Dumitru Drăgicescu în 1906, în cartea sa “Din psihologia poporului român”: “Românii sunt o rasă occidentală cu obiceiuri orientale!”.

Așadar, suntem cine suntem, ne comportăm cum ne comportăm, NU ne mai putem nega rădăcinile și acțiunile trecute.

Dacă NU ne vom schimba radical, dacă NU vom căpăta obiceiuri occidentale vom avea de înfruntat, începând cu decembrie 2019, următoarea situație:

 • Liviu Dragnea o va promova pe Viorica Dăncilă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale din 2019, pentru că este exclus ca votanții PSD să aleagă un om din afara partidului. Practic, Dragnea va juca la două capete: “pe bune” cu Dăncilă și “blat” cu Iohannis (le vom detalia pe rând), din plan fiind eliminat Tăriceanu;
 • Atenție! Deoarece alegerile parlamentare sunt în decembrie 2020, actualul regim PSD + ALDE va rămâne la putere timp de un an și după alegerile prezidențiale din decembrie 2019;
 • Odată ajunsă președinte, în decembrie 2019, Viorica Dăncilă va accepta numirea lui Dragnea ca premier – după ce legea care nu-i permite lui Daddy să fie prim-ministru va fi modificată favorabil pentru liderul PSD;
Liviu Dragnea va conduce România, astfel:
 • Dragnea va fi premier și păpușarul marionetei Dăncilă-președinte;
 • Dragnea va rămâne șeful celui mai mare partid din România – PSD –, un avantaj pe care Daddy NU vrea să-l piardă sub nicio formă, doar când va DORI el;
 • Dragnea, prin intermediul alianței PSD + ALDE cu UDMR în coadă, va deține puterea în Parlament și va concepe legi personalizate;
 • Dragnea va fi susținut necondiționat, în toate demersurile sale, de marioneta Dăncilă-președinte;
 • Plan de rezervă: dacă va fi nevoie, președintele Dăncilă îl va GRAȚIA pe Liviu Dragnea de eventualele pedepse penale;
 • Dacă Dăncilă va refuza să-l grațieze pe Daddy, vom mai vedea o premieră: suspendarea de către PSD a propriului președinte, așa cum am văzut că a dărâmat prin moțiune de cenzură Guvernul Grindeanu!!!
Românii la urne în 11 decembrie 2016: 3,5 milioane l-au votat pe Dragnea, 11 milioane au stat în pat și au urinat pe el de vot

În această situație dezastruoasă a ajuns România din cauza lipsei de înțelegere a celor 11 milioane de români care NU au mers la vot în 2016, dar și din alte cauze directe sau indirecte – un HAOS conceput de serviciile secrete și menținut de o clasă politică și de instituțiile de control corupte până în măduva oaselor.

Dacă mai credeți că occidentalii vor veni să ne salveze din ghearele maleficilor Dragnea & Tărcieanu, vă înșelați!

Atât timp cât românii cumpără produsele occidentalilor, nimic nu-i va determina pe aliații noștri din UE și NATO să intervină în viața politică a României. Mai sunt și alte argumente!
Iohannis – un președinte de decor, Dragnea – fanariot

V-am spus că Dragnea poate să joace la două capete în campania pentru prezindențialele din 2019: Dăncilă sau Iohannis.

La cel cu Iohannis, situația NU se schimbă în rău pentru Dragnea față de ce este în zilele noastre. Pentru că dacă pierde alegerile, Viorica Dăncilă rămâne premier cel puțin până în 2020. (E drept, în 2020 va fi un punct de cotitură pentru Dragnea, dar e lung drumul spre… Tipperary!)

Simultan, Parlamentul subordonat alianței PSD + ALDE cu UDMR în coadă vor continua să golească de conținut funcția de președinte al României.

Și, astfel, deși avem o Constituție semi-prezidențială, vom fi, de fapt, o Republică Parlamentară, în care premierul este cel mai puternic om din stat, în timp real, Parlamentul are pâinea și cuțitul, iar președintele este de decor!

V-ați prins! Dragnea are două posibilități să conducă România spre o țară fanariotă cu o Constituție… democrată:
 • fie prima variantă 100% cu marioneta Dăncilă-președinte și cu el fanariot, premier, președinte al PSD și șef al Parlamentului alături de Tăriceanu;
 • fie prin varianta 90% cu Iohannis președinte de decor, cu Dăncilă premier-sclav și cu el președinte al PSD și șef al Parlamentului alături de Tăriceanu!

P.S.1. Avem vreo soluție de scăpare din capcana construită de Dragnea? Da! Cum Opoziția va fi fărâmițată, vom ajunge să-l alegem pe Tăriceanu președinte, adică răul cel mai mic. Am mai făcut-o odată când murdarele jocuri politice i-au adus în 2.000, în turul doi, pe dementul Vadim și criminalul Iliescu. Poporul a ales criminalul, ca să NU dea nebunul foc la țară!

P.S.2. Un sfat: NU mai credeți în sondaje și NU uitați cum s-a jucat destinul României în ultimii 27 de ani!

Ca să vedeți că NU bat câmpii, vă invit să citiți – ultimul capitol – o analiză publicată în 25 mai 2014, înainte de alegerile prezidențiale din decembrie 2014 și în care demonstram cum va ajunge Iohannis președinte folosindu-se de Momeala Elena Udrea și trădarea lui Antonescu. Și a ajuns!

Momeala Elena Udrea sau şahul politic al preşedintelui Băsescu
61 Shares