Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a aprobat prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

24 august 2017: Când greșește, SECUNDA își cere scuze!

Foarte rar, din dorința noastră de a vă informa în timp real, graba strică treaba. Această grabă nu este o scuză pentru jurnaliștii de la SECUNDA!

Referitor la articolul publicat sub titlul “Exclusiv SECUNDA! DOCUMENT! Parșivul ministru Toader a mințit! NU l-a eliminat pe președinte de la numirea procurorului general și a șefilor DNA și DIICOT”, SECUNDA face următoarea precizare:

Pe site-ul Ministerului Justiției, singurul document care prezintă “Propuneri de modificare a legilor Justiției” este cel prezentat de noi în facsimil, în cadrul articolului amintit mai sus.
Acest document nu a fost postat pe site-ul MJ de ministrul Tudorel Toader, ci de ministrul Raluca Prună, la finele anului 2016, însă a fost păstrat de actualul ministru. SECUNDA își cere scuze pentru această eroare.

În rest, rămâne cum am stabilit: ministrul Toader este un guvernant parșiv care NU vrea să muncească și pentru cei care îi achită salariul.

Ministrul Toader vrea modificarea legilor în favoarea politicienilor penali. Toader nu a prezentat opiniei publice, cum era firesc, TABELUL proiectului imediat după ce l-a dezbătut în fața presei. (Mihai Pâlșu)

P.S. La ora la care publicăm această erată, pe site-ul Ministerului Justiției nu a fost publicată versiunea oficială a propunerilor de modificare a legilor Justiției prezentată presei de ministrul Toader, miercuri 23 august. După ce a aruncat bomba, ministrul Toader a plecat în concediu!

În acest context, puteți lectura și studia documentul prezentat de ministrul Toader…

Într-o zi nefastă pentru România, 23 august, parșivul Toader vrea să aducă Justiția în Epoca de Aur!
28 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv