Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

A 4-a demisie din PSD în această săptămână. Scaunul lui Dragnea se clatină la Camera Deputaților

Deputatul de Timiș Adrian Pau a anunțat sâmbătă că demisionează din PSD și se înscrie în partidul lui Victor Ponta, Pro România, cu justificarea că „nu se mai regăsește” în partidul condus de Liviu Dragnea.

Este a patra demisie din această săptămână, după deputații Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu, Oana silvia Vloducă și Georgian Pop, care au ales că îl părăsească pe Dragnea chiar înainte de votul pentru Bugetul de stat pe 2019, a cărui adoptare a fost întârziată deja de 3 luni.

În acest fel, numărul deputaților PSD scade și mai mult în Camera Deputaților, iar scaunul lui Liviu Dragnea la șefia acestui for se clatină.

Adrian Pau a scris pe Facebook că, în urmă cu un an și jumătate, conducerea PSD a decis să adauge o filă neagră în istoria politicii românești și și-a dat jos propriul guvern în urma unei moțiuni de cenzură, una pe care el nu a susținut-o și a refuzat să o voteze.

„De atunci, PSD a luat-o pe un drum greșit și s-a abătut de la principiile și ideile care ne-au adus de-alungul anilor atâtea victorii în luptele politice. Spuneam încă din luna iunie a anului 2017 că mergem într-o direcție greșită, dar nu am fost ascultat. În tot acest timp, am sperat că lucrurile se vor îndrepta și că vom reuși să ne respectăm principiile, dar mai ales promisiunile electorale, cele pentru care milioane de români ne-au votat. Din nefericire, speranța mea s-a năruit, dar nu numai a mea, ci a foarte multor români care au crezut în programul de guvernare al Partidului Social Democrat și ne-au mandatat pentru a-i reprezenta cu încrederea că vom îndrepta multe lucruri”, scrie el.

Pau adaugă că nu se poate coabita „într-un partid în care delictul de opinie este pedepsit până la excludere, într-un partid în care contează o singură voce și un singur interes”.

403 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv