Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: CCR a amânat pentru 20 mai verdictul pe completurile de 3 / ÎCCJ a fixat termen pentru dosarul lui Dragnea exact în acea dată / POLITICĂ: Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazăr / 

Breaking News:
 

A demisionat Victor Negrescu, ministrul responsabil cu pregătirea preluării președinției Consiliului UE

Victor Negrescu, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, a demisionat intempestiv, sâmbătă, cu doar câteva zile înainte de remanierea pe care urmează să o anunțe premierul Viorica Dăncilă.

Demisia vine, totodată, cu mai puțin de două luni înaintea preluării de către România a președinției Consiliului Uniunii Europene.

Victor Negrescu era responsabil cu proiectul de pregătire și exercitare a președinției rotative a Consiliului UE de către România. 

Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, și-a exprimat nedumerirea. „Din câte înțeleg, s-a produs această demisie. Ieri în cadrul ședinței de Guvern am stat de vorbă cu domul Negrescu, au fost discuții principiale despre modul în care suntem pregătiți pentru președinția Consiliului UE”, a declarat ea sâmbătă, la Digi 24.

Plumb a spus că nu știe ca Negrescu să aibă nemulțumiri legate de pregătirile pentru președinția UE și nici dacă acesta se afla pe lista miniștrilor remaniabili: „Nu cunosc nici acest lucru, atributul remanierilor aparține premierului Viorica Dăncilă și CEx PSD”.

0 Shares