Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Acuzat că îl controlează pe colonelul Dragomir, Liviu Dragnea a ieşit la atac

Lumea politică a fost zguduită în ultima perioadă de dezvăluirile lui Daniel Dragomir, fost colonel SRI implicat în mai multe dosare penale.

A ajuns de partea nepotrivită a barierei justiţiei, Dragomir a început să dea în gât pe toată lumea şi a recunoscut că există nu mai puţin de 65 de persoane, jurnalişti, politicieni, afacerişti etc. ce au legături foarte strânse cu Serviciul Român de Informaţii.

Printre jurnaliştii menţionaţi deja de fostul colonel SRI s-ar afla Dan Tapalagă şi Dan Turturică. Pentru a-şi spăla imaginea, ultimul a aruncat pisica în curtea lui Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat.

Şi l-a acuzat pe acesta că se foloseşte de Dragomir pentru a distruge instituţiile fundamentale ale statului.

Dragnea susţine, într-un interviu acordat pentru dcnews.ro, că “nici nu se pune problema de aşa ceva. Nu sunt în spatele colonelului Dragomir. Nu am vorbit cu el niciodată şi nu l-am întâlnit. Văd că domnii ăştia, Turturică şi Tapalagă, vor să stea cu dinţii în gâtul justiţiei. Dumnealor au vrut, s-au autodesemnat ca oamenii care vor să coordoneze justiţia. Şi acum mai fac asta, prin tot felul de editoriale. Ceartă judecători, procurori, merg la ambasade şi se plâng când au o problemă”.

Mai mult, Dragnea îl acuză pe Turturică de faptul că “se consideră un reper moral, dar nu a reuşit să explice până acum cum a reuşit să-şi tragă o vilă de 800.000 de euro”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv