Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

ALDE nu vrea nici OUG, nici asumare. Tăriceanu: Mergem exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare

ALDE nu vrea nici OUG, nici asumarea Guvernului Dăncilă pe modificarea Codului Penal, Călin Popescu Tăriceanu anunțând, luni, că “mergem exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare”.

„Scoateți din discuție acest subiect. Vom merge exclusiv pe calea dezbaterii parlamentare”, le-a spus Tăriceanu ziariștilor, luni, la Palatul Parlamentului, după o întâlnire urgentă a coaliției de guvernare.

La reuniune au mai participat atât condamnatul Liviu Dragnea, cât și premierul Viorica Dăncilă.

Întrebat de ziariști dacă PSD a agreat varianta OUG sau cea a asumării, Tăriceanu răspuns: „Sigur ca da”.

Acesta a precizat însă că „va trebui fără îndoială să facem sesiune extraordinară” pentru Codul Penal, lege neadoptată încă, iar vacanța parlamentară începe în câteva zile, pe 1 iulie.

Tăriceanu a acuzat însă întârzieri în intrarea în vigoare a legilor promovate de PSD-ALDE, prin „toate tertipurile posibile” din partea opoziției și a președintelui, afirmând că se așteaptă să se întâmple același lucru și la modificarea codurilor penale.

„Ne punem întrebarea, majoritatea parlamentară de ce mai e necesară?”, a comentat Tăriceanu.

Amintim că Liviu Dragnea a declarat vineri, la o zi după ce a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, că PSD este decis să meargă până la capăt cu modificarea legilor justiției și a codurilor penale.

167 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv