Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Alina Gorghiu: “Votăm bugetul pe 2016, dacă vor fi respectate condiţiile noastre”

Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, copreşedinţii Partidului Naţional Liberal, au anunţat, joi, că PNL-iştii sunt pregătiţi să voteze bugetul pe 2016.

gorghiu

Însă vor face asta numai în cazul în care “vor fi respectate şi precizate foarte clar condiţiile noastre”.

Copreşedinţii Partidului Naţional Liberal susţin, printre altele, că sunt de acord cu măririle de salarii şi indexările de pensii şi sunt convinşi că “se va găsi în structura bugetului mărirea sumei dedicate investiţiilor”.

Alina Gorghiu a ţinut să amintească faptul că “Legea responsabilităţii fiscal bugetare prevede că în an electoral, cu 180 de zile înainte de alegerile generale, nu poţi să operezi majorări de salarii şi nu poţi să faci rectificări cu privire la chestiuni de personal”.

Liderii PNL vor ca cifrele din bugetul pe 2016 să arate că educaţia şi sănătatea sunt priorităţi pentru actualul guvern şi speră ca “în 2016 să evităm demagogia şi populismul, exerciţii care nu fac decât să nască aşteptări care nu pot fi puse în practică, atunci când ai un deficit în limita lui 3%”.

Vasile Blaga nu a ezitat să-i atace pe rivalii de la PSD amintind că “se poate vedea pe site-ul Ministerului Dezvoltării cât de mari sunt discrepanţele între PSD, pe de o parte, şi PNL de cealaltă parte. Numai în cursul anului 2014 Guvernul a început peste 1.800 de noi investiţii doar la primarii PSD sau la cei 496 de primari pe care i-a luat de la noi, de la PNL”.

3 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv