Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

„Analfabeto!”. Huiduită și la Jurilovca, Dăncilă face apel la respect

„Cred că o politică civilizată este o politică care se face pe proiecte, pe respect, pentru că respectul impune respect”, a declarat Viorica Dăncilă, siluind din nou limba română, de data aceasta cu o cacofonie, după ce a fost huiduită de locuitorii din Jurilovca, la „Sărbătoarea borșului lipovenesc”.

“Oamenii au opţiuni politice diferite şi ştim că la noi politicul şi-a pus amprenta foarte tare în ultima perioadă. Este opinia dumnealor. Eu tuturor membrilor de partid, tuturor social-democraţilor le-am spus că nu este oportun să fluiere, să vorbească urât”, a mai spus Viorica Dăncilă, aflată în turneu electoral pentru prezidențiale.

Ea l-a lăudat însă pe primar: “Vreau să-l felicit pe domnul primar pentru această iniţiativă. Ştiu că e a doua ediţie şi că se bucură de succes. Sunt apropiată de zona aceasta, îmi place foarte mult borşul de peşte, obiceiurile din această zonă şi cred că nu sunt doar eu cea care preferă asemenea evenimente. Văd că aici sunt cetăţeni din toate zonele ţării”.

Dăncilă este candidatul PSD la alegerile prezidențiale din noiembrie. 

418 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv