Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Cătălin Cîrstoiu a fost reclamat la DNA și ANI de Emanuel Ungureanu / JUSTIȚIE: Tribunalul Vaslui l-a plasat în arest la domiciliu pe fostul lider PSD de Vaslui, Dumitru Buzatu / ANM: Vreme extrem de caldă până miercuri, apoi temperaturile scad brusc cu pânăla 15 grade / 

Breaking News:

Arestat preventiv, Aurel Simionescu nu mai este primarul Brăilei

Nicu Olteanu, prefectul Brăilei, a anunţat suspendarea din funcţia de primar a edilului Aurel Simionescu.

sursa foto administratie.ro
sursa foto administratie.ro

S-a luat această decizie după ce prefectul Brăilei a fost înştiinţat în mod oficial de magistraţii Tribunalului Galaţi în legătură cu arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a lui Aurel Simionescu.

“Este un ordin care constată suspendarea mandatului primarului Aurel Simionescu, emis ca urmare a înştiinţării Tribunalului Galaţi, privind arestarea preventivă a primarului Simionescu. Ordinul constată suspendarea de drept a mandatului şi are efecte până la data încetării situaţiei în cauză, respectiv până când se va ridica măsura arestului preventiv”, a fost mesajul transmis de prefectul Nicu Olteanu.

Simionescu a fost arestat fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni precum abuz în serviciu sau fraudă cu fonduri europene. Primarul suspendat al Brăilei şi Stoica Anghelescu, actualul director executiv Direcţiei Finanţelor Publice Locale Brăila şi fostul director economic al Primăriei Brăila, sunt acuzaţi că au prejudiciat bugetul cu aproape 10 milioane de euro.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv