Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Atacat din toate părţile, Dragnea continuă să se dea “virgin”: “Nu am legături cu Tel Drum sau Brazilia”

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, este acuzat că şi-a tranzacţionat majoritatea afacerilor ilegale prin intermediul companiei Tel Drum şi că îşi ţine banii negri ascunşi în Brazilia.

Inclusiv Victor Ponta, fostul premier şi fostul său prieten, este bănuit că a turnat la Direcţia Naţională Anticorupţie tot ce ştia despre cele două situaţii.

Însă, într-o intervenţie avută la România TV, Dragnea a anunţat că nu are de ce să-şi facă emoţii în legătură cu Tel Drum sau cu Brazilia.

“Eu ştiu ce misiune a avut domnul Ponta. Să stea cu mâna pe sus ca să-l cheme ăştia la DNA. S-a cerut practic singur pentru a mă turna la DNA. Dar vă spun că nu am nicio emoţie. Nu am legătură cu Tel Drum, nu sunt patron la Tel Drum. Iar despre Brazilia nu am ce să vă spun. Am fost acolo doar în vacanţă. Înţeleg că s-au făcut eforturi uriaşe pentru a mă compromite în legătură cu Brazilia, însă nu au cum să mă compromite. Poate doar dacă am făcut plajă la nudişti, deşi nu este cazul”, a fost mesajul transmis de Dragnea.

Liderul PSD nu a ezitat să-şi mitralieze rivalii: “Despre Victor Ponta nu o să zic niciodată că este ticălos. Dar îi transmit că tot ce îmi doreşte el mie îi doresc şi eu lui. Un alt personaj care a luat-o pe arătură este domnul Viorel Hrebenciuc. Văd că în continuare încearcă tot felul de manipulări. Face conduceri, dă jos conduceri, spune cine trebuie să fie, cine nu trebuie să fie, vorbeşte cu tot felul de membrii. Este trist că a ajuns în situaţia asta. Nu în ultimul rând, vreau să-i transmis domnului Florian Coldea, ex-ul de la SRI, că nu trebuie să mă mai certe că sufăr de amnezie. Nu sufăr de amnezie. Caut zilele acestea nişte pastile şi fac în aşa fel încât să-mi revină memoria gradual, că mie aşa îmi revine. Încep să-mi aduc aminte lucruri despre care voi vorbi. Nu am ezitări când folosesc termenul de poliţie politică”.

16 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv