Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Avem emoții! Viorica Dăncilă participă, în deplasare, la consultări interguvernamentale România – Polonia

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Polonia, unde vineri participă, la Varșovia, la primele consultări interguvernamentale România – Polonia din istoria relației bilaterale.

Iar cum Viorica Dăncilă s-a remarcat mai ales prin șirul de gafe uluitoare comise, putem spune fără echivoc că avem mari emoții, cam ca la orice ieșire a premierului în afara țării.

Ca tacâmul să fie complet, trebuie precizat că din echipa deplasată de Viorica la Varșovia fac parte și alte personaje celebre precum Carmen Dan, ministrul de Interne, Ana Birchall, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Petre Daea, ministrul Agriculturii, sau George Ivașcu, ministrul Culturii.

Reprezentanții Guvernului au transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că întâlnirea a fost programată cu ocazia celebrării centenarului național pentru ambele țării.

Viorica Dăncilă ar urma să susțină o conferință de presă alături de omologul polonez, Mateusz Morawiecki. 

Va fi semnat un Acord bilateral privind regimul juridic al mormintelor militare române aflate pe teritoriul Poloniei şi al mormintelor militare polone aflate pe teritoriul României, iar ministrul pentru românii de pretutindeni, Natalia Intotero, se va întâlni cu militari români şi cu reprezentanţi ai comunităţii româneşti din Polonia.

35 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv