Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Barna (USR): Carmen Dan mușamalizează responsabilitatea Jandarmeriei

Liderul USR, Dan Barna, susţine că prin pseudoraportul prezentat duminică seară de ministrul de Interne, Carmen Dan, aceasta se dovedește a fi “un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea”, care “îi minte şi îi dispreţuieşte pe români prin încercarea de a muşamaliza responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea şi brutalizarea manifestanţilor paşnici”.

“Există răspundere politică pentru represiunea din 10 august şi aceea e la dvs, Carmen Dan! Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a României. Carmen Dan îi minte şi îi dispreţuieşte pe români prin încercarea de a muşamaliza, într-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea şi brutalizarea manifestanţilor paşnici şi pentru efectul de a înlătura persoanele violente”, afirmă Barna, duminică, într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, ministrul de Interne a avut un moment de sinceritate “când a spus ca legea nu se aplica egal pentru toţi, jandarmi şi manifestanţi”.

“Este inadmisibil să arunci vina pentru ce s-a întâmplat asupra manifestanţilor paşnici, să acuzi victimele represiunii! Carmen Dan a scormonit pe FB să găsească manipulări, dar nu a criticat niciun moment minciunile şi manipulările puse în circulaţie chiar de Jandarmeria Română, încă din noaptea de 10 august şi de presa obedientă. Pentru că odată ce e spusă sau asumată de partidul-stat minciuna devine adevăr?”, a adăugat liderul USR.

Acesta îi cere din nou demisia ministrului Carmen Dan, pentru “prestaţia revoltătoare”. 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv