Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Dăncilă se întâlnește cu Ursula von der Leyen pentru a-și impune comisar european pe unul dintre penalii Plumb sau Nica / EXTERNE: Iohannis se întâlnește cu Trump la Casa Albă / 

Breaking News:
 

Barna (USR): Dragnea a apăsat pe un buton şi “noua” justiţie a executat

Preşedintele USR, Dan Barna, îl acuză pe dublul condamnat penal Liviu Dragnea că a ordonat blocarea alegerii fostei șefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi, la conducerea Parchetului European. 

“Liviu Dragnea a apăsat pe un buton şi ‘noua’ justiţie, cea făcută de modificările impuse în Parlament, a executat. Laura Codruţa Kovesi a fost citată fix în ziua când trebuie să ajungă în Parlamentul European să-şi susţină candidatura pentru funcţia de procuror-şef european. Se îndoieşte cineva că această nemernicie este făcută la ordinul lui Liviu Dragnea? O numire a Codruţei Kovesi în funcţia de procuror-şef european ar însemna sfârşitul retoricii urii pentru Dragnea, Toader, Tăriceanu şi acoliţii lor. Nimeni nu i-ar mai crede. O numire a ei practic ar fi confirmarea faptului că de doi ani nişte infractori au confiscat România. Orice cetăţean s-ar întreba legitim şi firesc cum mama naibii toată Europa e proastă şi doar Dragnea are dreptate. Dragi prieteni, aşa va arăta România dacă Dragnea şi PSD reuşesc să-şi ducă planul până la capăt”, a scris Dan Barna miercuri seara pe Facebook.
El consideră că modul în care Kovesi a primit citaţia “este echivalentul unei execuţii politice cât se poate de reală”.

“Poate că până acum, toată discuţia despre derapajele dictatoriale ale lui Dragnea păreau o discuţie politică, un titlu de presă. Decizia de astăzi este echivalentul unei execuţii politice cât se poate de reale. Şi pentru aceia dintre noi care am trăit anii dictaturii comuniste, este o întoarcere brutală în trecut. Astăzi, când România este membră a Uniunii Europene, NATO, în România există forţe politice care îşi doresc să ne întoarcă în dictatură. NU este o dictatură comunistă. Este o dictatură a penalilor. Dacă Dragnea, Toader şi Tăriceanu, PSD – ALDE câştigă acest război pe care l-au declarat statului de drept, epoca maşinilor negre şi a dosarelor inventate va reveni în România”, a mai scris liderul USR.

Asalt pe toate fronturile pentru blocarea numirii fostei șefe a DNA în funcția de Procuror-Șef al Parchetului European:

Tudorel scoate artileria grea: Kovesi, urmărită penal în urma plângerii penale depuse de Ghiță prin avocat!
196 Shares