Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Barna (USR): Guvernul trebuie să plece, fie prin demisie, fie prin moțiune de cenzură

Liderul USR, Dan Barna, a declarat duminică seară, după rezultatelor exit poll care cotează PSD și PNL la egalitate, cu 25,8% din voturi, iar Alianța PLUS USR cu 23,9%, că Guvernul Dăncilă trebuie să plece.

“Astăzi, România a răspuns prin acel referendum. USR vă promite că Fără penali va ajunge literă în Constituție. După 3 ani de minciună, de hoție si dispreț, românii au arătat în ce direcție vrem să mergem – justiția trebuie să rămână independentă, iar România o țarã eurpeană. Cerem demisia Guvernului Viorica Dăncilă. Mizeria de la votul din diaspora arată că Guvernul Dăncilă trebuie să plece”, a declarat Dan Barna.
 
El a adăugat că ”din punctul nostru de vedere, soluția este alegerile anticipate. Acest Guvern trebuie să plece, fie prin demisie, fie prin moțiune de cenzură”.

Întrebat dacă USR ar intra de mâine la guvernare, Barna, a spus: ”Pentru USR nu este o opțiune să intre la guvernare alături de cei care i-au fost alături lui Liviu Dragnea; nu există nicio variantă aritmetică”.

489 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv