Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:
Liderul USR insistă pe modificarea, în această sesiune parlamentară, a legii privind alegerea primarilor

Barna vrea modificarea legii cu 2 tururi pentru primari în paralel cu bugetul pe 2020

Dan Barna, liderul USR, a declarat, sâmbătă, că modificarea privind alegerea primarilor în două tururi ar trebui făcută în paralel cu aprobarea bugetului de stat pentru anul 2020 ”acum, în luna decembrie, în această sesiune parlamentară”.

„În afară de nişte poziţionări politice în Parlament, societatea e foarte aliniată că e nevoie în acest moment să ne întoarcem la democraţia reală şi la reprezentativitatea reală”, a insistat el, într-o conferinţă de presă. 

Barna a precizat că alegerea primarilor în două tururi a fost unul dintre subiectele discutate vineri, la întâlnirea pe care a avut-o, împreună cu preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, cu premierul Ludovic Orban.

„Fondul discuţiei de ieri (vineri – n.r.) a avut trei aspecte: anticipate, primari în două tururi şi alegeri locale. Elementele din acordul politic au fost abordate în calupuri despre care am vorbit şi asupra cărora aşteptăm nişte rezultate. Ne vom întâlni o dată la două-trei săptămâni cu premierul şi continuăm discuţiile”, a menţionat el.

580 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv