Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu începe să se enerveze pe Cîrstoiu /„Trebuia să facă deja conferinţa de presă ca să explice acuzațiil /JUSTIȚIE: Primarul PNL Chirica de la iași, trimis în judecată de DIICOT / ANM: Vremea începe să se încălzească, dar ploile rămân până la sfârșitul lunii / 

Breaking News:

Băsescu, atac dur la adresa premierului Pavel Filip: “Moldova are nevoie de alegeri anticipate”

Primit cu braţele deschise la Bucureşti de preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, Pavel Filip, noul prim-ministru al Republicii Moldova, nu a scăpat de atacurile dure ale lui Traian Băsescu, fostul preşedinte al României.

basescu 3

Actualul lider al Mişcării Populare consideră că ceea ce se întâmplă acum în Republica Moldova este o mare greşeală şi “această ţară are nevoie ca Guvernul să-şi dea demisia şi să se organizeze alegeri anticipate”.

De asemenea, Băsescu susţine că “este ciudat ceea ce se întâmplă. Partidele proeuropene sunt compromise. Platforma Dreptate şi Adevăr a fost respinsă la înregistrare, iar platforma doamnei Maia Sandu abia este în curs de a strânge semnături”.

În schimb, Klaus Iohannis, preşedintele României, a anunţat, marţi, că “ţara noastră este alături de Republica Moldova şi sprijinim acţiunile proeuropene ale premierului Pavel Filip”.

2 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv