Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Băsescu, după declarația lui Laufer: “Opriți-vă! Ați mers prea departe! V-o spune unul care nu a refuzat niciodată bătălia politică”

Fostul președinte Traian Băsescu a taxat drept “îngrozitoare” acuzațiile de antisemitism lansate de Ilan Laufer la adresa actualului președinte al României, Klaus Iohannis.

Băsescu face apel la Dragnea, dar și la Tăriceanu, să se oprească din această bătălie politică și să facă exact ce a făcut el, pe vremea când era șef al statului: un “Protocol de Colaborare Instituţională” – “măcar pentru Centenar”.

Iată mesajul lui Traian Băsescu, transmis pe Facebook:

“Punct şi de la capăt !

Am văzut declaraţia fostului ministru Ilan Laufer de la pupitrul cu insemnele PSD. Îngrozitoare !

S-a ajuns prea departe în bătălia politică dintre Preşedintele României şi Dragnea/Tăriceanu, dintre Preşedintele României şi Guvernul României, dintre majoritatea parlamentară şi opoziţie, dintre ministrul justiţiei şi procurorul general dintre cei din stradă şi cei din Palatul Victoria, ajungându-se până la acuzaţii de antisemitism şi înaltă trădare . România a devenit pur şi simplu o ţară sfâşiată de bătălii politice.

Este evident că nimeni nu-şi mai alege mijloacele şi singurul obiectiv este distrugerea oponentului, într-o goană nesăţioasă pentru putere. 

Din păcate, în bătălia politică au fost antrenate şi instituţii teoretic nepolitice ale statului, fie că vorbim de structuri de securitate, justiţie sau instituţii de decizie economică. 

Din păcate, într-o perioadă în care UE se transformă, NATO se transformă, alianţele se schimbă sau se consolidează, rezultatul bătăliilor autohtone pare a îndrepta lucrurile către un dezastru politic, social şi economic al României, care pare nepăsătoare la ce se petrece în jurul său .

V-o spune unul care niciodată nu a refuzat bătălia politică : OPRIŢI-VĂ! AŢI MERS PREA DEPARTE!

Şi vorba Domnului Preşedinte Iohannis, „PUNCT ŞI DE LA CAPĂT”.

PS – Faceţi măi oameni buni un “Protocol de Colaborare Instituţională” care să cuprindă doar câteva obiective precise şi importante. Măcar pentru CENTENAR. Vă sună cumva cunoscută soluţia?”

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv