Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ministrul Boloș a inițiat un proiect de HG pentru prelungirea cu încă 3 luni a plafonării tarifelor RCA / 

Breaking News:

Băsescu, mesaj clar către Iohannis: “Ieșiți la joc, domnule președinte!”

După aproape 24 de ore de nebunie PSD-istă, lucrurile par să revină la normal în politica de la noi.

Premierul Mihai Tudose și-a luat jucăriile și a plecat, iar locul său de la Palatul Victoria a fost luat, cel puțin pentru moment, de Mihai Fifor, ministrul Apărării.

Urmează ca liderii PSD și ALDE să meargă, în cel mai scurt timp, cu o nouă propunere de premier la Palatul Cotroceni, iar social-democrații au anunțat deja că propunerea lor este europarlamentarul Viorica Dăncilă.

Pentru a liniști apele, dar și pentru a-i lăsa pe social-democrați să-și rupă gâtul din nou, este posibil ca Iohannis să accepte această numire.

Însă Traian Băsescu, fostul președinte al României, îi recomandă lui Iohannis “să iasă la joc” și să joace de pe poziții de forță.

“Jucaţi, Domnule Preşedinte! Cred că merită. Viorica Dăncilă, o altă perlă teleormăneană marca Daddy, este propunerea PSD pentru funcţia de premier. Desigur, pentru aparenţe, deputatul de Vaslui, Dumitru Buzatu (pe post de mâna bună a lui Daddy) a avut “inspiraţia propunerii geniale” unanim şi degrabă aprobată de Cex, spre mulţumirea şi consolarea bietului Daddy care, săracul, a avut mână proastă cu Grindeanu şi Tudose.

Cum de nu le-o fi trecut prin cap experimentaţilor CEx-işti că desemnarea de către Preşedinte a interimarului Fifor reprezenta garanţia că i-ar încredinţa şi formarea unui nou guvern, dacă i s-ar propune. În realitate, PSD-iştii au căutat cu disperare o persoană care să rămână supusă şi docilă faţă de Daddy.

Eu cred că Iohannis are toată îndreptăţirea şi de ce nu şi obligaţia politică să încerce şi o nominalizare de Prim Ministru din opoziţie, după ce alianţa PSD – ALDE s-a dovedit inaptă pentru guvernare.

Deci, jucaţi, vă rog, Domnule Preşedinte”, a fost mesajul transmis de Băsescu prin intermediul unui celebru site de socializare.

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv