KIA

Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

KIA

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

DNA: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, este urmărit penal într-un nou dosar / SENAT: Înfiinţarea Băncii de Dezvoltare a României – S.A. a fost adoptată / Camera Deputaților va da votul final

Breaking News:
 

Băsescu şi USR au pus tunurile pe Dragnea: “Demisionează! Demonstrează că eşti bărbat”

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a fost pus sub urmărire penală într-un nou dosar instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Dragnea este acuzat de comiterea infracţiunii de fraudă cu fonduri europene, dar şi de abuz în serviciu, infracţiuni comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi conducea deja celebra companiei Tel Drum prin interpuşi.

Atât le-a trebuit principalilor rivali politici. Fostul preşedinte Traian Băsescu, dar şi Cristian Seidler, liderul deputaţilor USR, au pus tunurile pe liderul PSD.

Traian Băsescu i-a transmis lui Dragnea că “ar fi momentul să demisioneze din Parlament şi să demonstreze că este bărbat, că nu se ascunde în spatele imunităţii parlamentare”.

Băsescu a făcut trimitere la un moment din aprilie 1996 când el însuşi şi-a dat demisia din Camera Deputaţilor, pentru “a dovedi celor care m-au votat că au votat un om cinstit”. Ulterior, în noiembrie 1996, Băsescu a obţinut un nou mandat de parlamentar.

Cristian Seidler, liderul deputaţilor USR, i-a transmis lui Dragnea că “chiar dacă nu a ajuns marţi în plen, noi încă îi aşteptăm demisia”.

ok
SECUNDATV.RO folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosiri cookie-urilor conform OUG13 2012.