Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Băsescu şi USR au pus tunurile pe Dragnea: “Demisionează! Demonstrează că eşti bărbat”

Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, a fost pus sub urmărire penală într-un nou dosar instrumentat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Dragnea este acuzat de comiterea infracţiunii de fraudă cu fonduri europene, dar şi de abuz în serviciu, infracţiuni comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman şi conducea deja celebra companiei Tel Drum prin interpuşi.

Atât le-a trebuit principalilor rivali politici. Fostul preşedinte Traian Băsescu, dar şi Cristian Seidler, liderul deputaţilor USR, au pus tunurile pe liderul PSD.

Traian Băsescu i-a transmis lui Dragnea că “ar fi momentul să demisioneze din Parlament şi să demonstreze că este bărbat, că nu se ascunde în spatele imunităţii parlamentare”.

Băsescu a făcut trimitere la un moment din aprilie 1996 când el însuşi şi-a dat demisia din Camera Deputaţilor, pentru “a dovedi celor care m-au votat că au votat un om cinstit”. Ulterior, în noiembrie 1996, Băsescu a obţinut un nou mandat de parlamentar.

Cristian Seidler, liderul deputaţilor USR, i-a transmis lui Dragnea că “chiar dacă nu a ajuns marţi în plen, noi încă îi aşteptăm demisia”.

32 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv