Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Kovesi a făcut de la Bruxelles o nouă cerere de recuzare a anchetatoarei Adina Florea / CJUE: Dăncilă este întrebată de ce Kovesi n-a putut ataca în instanță revocarea / POLITICĂ/ Dragnea a convocat CEx-ul PSD pentru a desemna noi propuneri de miniștri la Dezvoltare și Transporturi /  PENALI: Procesul lui Dragnea a fost amânat pentru 18 martie / 

Breaking News:
 

Când trebuie să aștepte Olguța, Drăghici și Adina Florea răspuns de la Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Aachen, Germania,  că va da răspuns “într-un timp rezonabil” în privința propunerilor – pentru a treia oară – de numire a Olguței Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltări și a lui Mircea Drăghici la cea a ministerului transporturilor. 

“Documentele sunt în analiza departamentului de specialitate la Administraţia Prezidenţială. Imediat ce revin în ţară, vom discuta ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru şi într-un timp rezonabil vom da un răspuns”, a precizat preşedintele.

În privința propunerii – tot pentru a treia  oară – de numire a Adinei Florea la șefia DNA, președintele a spus”Nu e nimic nou”.

Klaus Iohannis se află la Aachen, Germania, unde a participat la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german.