Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Birchall i-a enervat pe baronii PSD și a fost remaniată / Dana Gârbovan este propusă ministru al Justiției / Iulian Iancu este propus vicepremier pentru Economie / Fifor este propus ministru plin la Interne / Șerban Valeca este propus ministru al Educației / Iohannis îi poate respinge / PARLAMENT: Ciolacu a convocat Camera Deputaților în sesiune specială, săptămâna viitoare / ANM: Caniculă și disconfort termic în aproape toată țara, până duminică / 

Breaking News:
 

Când trebuie să aștepte Olguța, Drăghici și Adina Florea răspuns de la Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la Aachen, Germania,  că va da răspuns “într-un timp rezonabil” în privința propunerilor – pentru a treia oară – de numire a Olguței Vasilescu la șefia Ministerului Dezvoltări și a lui Mircea Drăghici la cea a ministerului transporturilor. 

“Documentele sunt în analiza departamentului de specialitate la Administraţia Prezidenţială. Imediat ce revin în ţară, vom discuta ce ne-a trimis acolo doamna prim-ministru şi într-un timp rezonabil vom da un răspuns”, a precizat preşedintele.

În privința propunerii – tot pentru a treia  oară – de numire a Adinei Florea la șefia DNA, președintele a spus”Nu e nimic nou”.

Klaus Iohannis se află la Aachen, Germania, unde a participat la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare şi integrare franco-german.

74 Shares