Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

Cătălin Ivan, atac dur la Dragnea: “Cu lucrurile astea nu e bine să glumim”

Acuzat de Liviu Dragnea, preşedintele Partidului Social Democrat, că nu mai face parte din PSD de doi ani, deci opiniile sale nu mai reprezintă această formaţiune politică, europarlamentarul Cătălin Ivan a oferit un contraatac pe măsură.

În primul rând, Ivan a oferit o dovadă cum că a votat la Congresul PSD din toamna lui 2015, în calitate de membru al social-democraţilor, deci cu mai puţin de doi ani în urmă încă era membru PSD.

În plus, Ivan consideră că “domnul Dragnea ar trebui să înţeleagă că nu e bine să glumim cu asemenea lucruri. Dacă eu nu mai sunt membru al PSD înseamnă că grupul parlamentar în care este înscris PSD şi delegaţia PSD de la Parlamentul European primesc bani şi funcţii pe care nu le merită”.

Pe de altă parte, Ivan a avut puterea să recunoască faptul că “în mod sigur domnul Dragnea se răzbună acum pentru că am votat împotriva lui la Congresul PSD din toamna lui 2015. Am votat împotriva lui în special pentru modul în care a fost înlăturat Victor Ponta de peste tot şi blocarea tot mai evidentă a accesului acestuia la luarea deciziilor în partid. Era o senzaţie de “împingere pe scări” a acestuia după cea mai bună perioadă a partidului în toată istoria sa, dar şi de felul în care orice altă candidatură a fost blocată. Recunosc deci, public, că am votat împotriva lui Liviu Dragnea. Îmi fac prin prezentul text autocritică. Asta nu mă scoate în afara partidului ci, mai mult, îmi dovedeşte calitatea de membru la acea dată”.

10 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv