Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

CE: Adina Florea nu are nicio competență să-l ancheteze pe Timmermans

Comisia Europeană îi dă o veste proastă Adinei Florea, i-a deschis dosar penal prim-vicepreședintelui CE, Frans Timmermans, și comisarului pe Justiție, Vera Jourova, în urma unei plângeri penale depuse de site-ul luju: nu are nicio competență, întrucât cei doi intră sub jurisdicția CJUE.

Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Margaritis Schinas, a explicat joi:

”Am înțeles din presă că autoritățile române au lansat o investigație penală. Desigur, nu comentăm, dar am dori să le reamintim autorităților române că toți oficialii Comisiei Europene sunt sub jurisdciția Curții de Justiție a Uniunii Europene, autoritățile naționale nu au nicio jusdicție în acest caz. Toți oficialii europeni sunt acoperiți de protocolul privind imunitățile și privilegiile, atașat Tratatului Uniunii Europene, semnat de toate statele membre, inclusiv de România. Dați-mi voie să vă reamintesc că ieri ne-am exprimat o mare îngrijorare legată de statrea statului de drept din România, în general”, a declarat purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene.

1K Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv