Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Air Schengen, din 31 martie / ACTUALITATE: România trece la ora de vară, de duminică / 

Breaking News:

CEx PSD votează susținerea lui Dragnea după condamnare

Liderii PSD  se întrunesc vineri în Comitetul Executiv Național (CExN), pentru a decide susținerea lui Liviu Dragnea pe poziția de președinte al Camerei Deputaților – al treilea om în stat! – și după condamnarea acestuia, joi, de către magistrații ÎCCJ, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, pentru corupție.

Ședința CEx va începe la ora 16.00 și este de așteptat să fie furtunoasă. Apropiații lui Dragnea, în frunte cu Viorica Dăncilă – care își vede scaunul de premier clătinându-se – s-au grăbit încă de ieri să își declare susținerea.

Rovana Plumb, scăpată provizoriu de dosarul Belina prin votul Senatului, care a respins cererea DNA de începere a urmăririi penale, a declarat, patetic: “Este inadmisibil să sacrificăm oameni și să frângem destine pentru a satisface presiuni politice”.

Sunt însă – e drept, mai puțini – și cei care îi cer demisia lui Liviu Dragnea, conștienți că PSD se sinucide dacă rămâne cu Dragnea în frunte, deoarece va primi sentința definitivă de la ÎCCJ exact înainte de alegerile europarlamentare, anul viitor.

 

112 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv