Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Ciolacu îi transmite din Qatar lui Cîrstoiu: „Să răspundă la toate acuzațiile. Eu nu i-am cerut lămuriri, dânsul trebuie să se explice bucureștenilor” /JUSTIȚIE: Fost director alTermocentralei Rovinari, trimis în judecată pentru luare de mită / ANM: Vreme ploioasă, temperaturile scad brusc cu până la 15 grade / 

Breaking News:

Ciolacu vrea o nouă remaniere: Poziția lui Dăncilă, PSD și ALDE s-a întărit după moțiune

Marcel Ciolacu, noul președinte al Camerei Deputaților – în locul lui Liviu Dragnea, care a intrat la pușcărie -, a declarat marți, după respingerea prin vot a moțiunii de cenzură, că poziția Vioricăi Dăncilă, a PSD și a ALDE s-a întărit acum, astfel că este nevoie de o remaniere guvernamentală sau chiar de o restructurare.
 
 
“Vreţi o părere a mea, personală? Că, totuşi, remanierea o să o facă doamna prim-ministru. Eu consider că da. Chiar mai mult, eu consider că e nevoie de o responsabilitate şi nu mă puneţi să dau nume”, a spus el, întrebat depre remaniere.
 
Ciolacu a adăugat că se poate lua în calcul o restructurare a Guvernului, dar “nu săptămâna viitoare”.
 
“Cred că este, totuşi, o decizie care se ia în forul partidului. Eu am spus o părere personală şi acum o să şi o ridic în Comitetul Executiv. Cred că este atributul doamnei prim-ministru. Este cazul să livrăm populaţiei… Mie mi-au dat la Buzău, mi-au dat un cartonaş galben buzoienii, am luat act de acest cartonaş galben. Cartonaş roşu… ne scotea de tot din politică. Sunt conştient şi, repet, recunosc că am greşit şi când l-am îndepărtat pe Sorin Grindeanu, şi când m-au îndepărtat pe mine şi pe Mihai Tudose. Ar fi fost o greşeală să repetăm acest ciclu.(…) Este cazul să ne schimbăm şi să ţinem cont de cartonaşul galben primit”, a precizat Ciolacu.
60 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv