Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Cioloș, după exit-poll-uri: Suntem la jumătatea drumului, încă totul se joacă

Europarlamentarul Dacian Cioloș, copreședintele Alianței 2020 USR PLUS, a declarat duminică seară, alături de partenerul său politic, Dan Barna, candidat la prezidențiale, că după închiderea urnelor și primele exit-poll-uri “încă totul se joacă”, deoarece în Diaspora nu s-a încheiat procesul de votare.

“Rezultatul din această seară dovedește că Alianța USR PLUS e una dintre principalele forțe politice ale țării. Nu suntem decât la jumătatea drumului, încă totul se joacă. Suntem convinși că Alianța USR PLUS poate să câștige anul viitor la locale și parlamentare și va aduce aerul de modernizare a României. PSD se duce spre istorie și sunt convins că PLUS și USR au un destin comun, că vor ști să construiască pe încrederea pe care ne-ați acordat-o. Îi mulțumesc lui Dan pentru campania pe care a dus-o. Sunt convins că, prin ceea ce se va întâmpla în următoarele ore, vom ști să mergem înainte și vom învăța din lecția de la vot”.

Prezența finală în primul tur de scrutin a fost de 47,66%, peste 8,6 milioane de români prezentându-se la urne.

Prezidențiale 2019: Prezența la vot a fost de 47,66%. Vezi în TlMP REAL!
7 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv